Συγχαρητήρια Γρηγόρη Σταμούλη στον Ανδρέα Πανταζή, αθλητή του ΑΟΜ

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη, στον συμπολίτη Ανδρέα Πανταζή, αθλητή του Α.Ο. Μεγάρων.
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ23 στη Λάρισα συμμετείχε ο άλτης του τριπλούν Ανδρέας Πανταζής.

Ο Πανταζής είχε ατομικό ρεκόρ 15.83 μ., και με την 4η προσπάθεια στη Λάρισα άγγιξε το 15.87 μ. σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ για το πανευρωπαϊκό εφήβων στο τριπλούν, η οποία είναι και η πέμπτη επίδοση στην Ευρώπη στην κατηγορία του.

Με την επίδοση αυτή κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών ενώ είναι στην κατηγορία εφήβων κι έγινε ο πρώτος αθλητής στο αγώνισμα του «Αλματος εις τριπλούν», στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20, που θα διεξαχθεί στο Μπόρας.

Για την μεγάλη αυτή επιτυχία του Ανδρέα Πανταζή ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:
«Με αυτή την διάκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των αγώνων στίβου στη Λάρισα ο Ανδρέας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ακόμη πιο μεγάλες επιτυχίες που φυσικά τιμούν τον ίδιο αλλά και το Δήμο μας.
Εύχομαι από καρδιάς στον Ανδρέα να έχει υγεία και δύναμη να πετύχει ακόμα περισσότερα πράγματα στην καριέρα του κι η ζωή του να είναι γεμάτη διακρίσεις, μετάλλια κι επιτυχίες, που σίγουρα θα έρθουν. Οι ευχές μου αλλά και όλων των φιλάθλων του Α.Ο.Μ και όλων των συμπολιτών τον συνοδεύουν στις προσπάθειές του έτσι ώστε να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Εύγε!!!»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button