Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αναγνωρισμένων Προπονητών ο Μελέτης Κούρσος

Ο προπονητής του συλλόγου Μελέτης Κούρσος 7ο Dan, αν και είναι πιστοποιημένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία «WorldProfiKickΒoxingAssociation», δεν εφησυχάζει και προσπαθεί να καταρτιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο, για να προσφέρει τις γνώσεις του στις αθλήτριες και στους αθλητές του συλλόγου, καθώς και για τα σεμινάρια που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα.

 

Για ακόμη μια φορά πρωτοπορεί στον τομέα της προπονητικής στο μαχητικό άθλημα του KickBoxing. Φέτος, η πιστοποίηση δόθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία «World Trainers Association», της οποίαςτο ετήσιο συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 28 Μαΐου 2013. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας PeterBittarαπένειμε το συγκεκριμένο πτυχίο στον Μελέτη Κούρσο αναγνωρίζοντας έτσι το υψηλό επίπεδο εμπειριών, γνώσεων και κύρους που έχει αποκομίσει και προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο του KickΒoxing.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Σύλλογος Γυμναστής TaekwondoKickΒoxingΜεγάρων» είναι επίσημο μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας «WorldProfiKickΒoxingAssociation»,  από το 2003 και συμμετέχει ενεργά με τα αγωνιστικά του τμήματα στις δραστηριότητες της ομοσπονδίας σε διεθνή κλίμακα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button