Δ. Μεγαρέων: «Στον προγραμματισμό της ΕΔΑ Αττικής η παροχή φυσικού αερίου στον Δήμο μας»

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων, «οι ενέργειες της Διοίκησης του Δήμου φαίνεται ότι αποδίδουν και θα ευοδωθούν σύντομα και η περιοχή μας θα αποκτήσει δίκτυο παροχής φυσικού αερίου». Ακολούθως αναφέρει:

Σε δημόσια δήλωσή του ο εκτελεστικός Πρόεδρος της ΕΔΑ Αττικής κ. Πιέρρος Χατζηγιάννης αναφέρθηκε στα νέα προγράμματα της επιχείρησης που προβλέπουν επέκταση των δικτύων στη Δυτική Αττική και έχει δρομολογηθεί σε συνεργασία με την ΔΕΣΦΑ να κατασκευαστεί ένα νέο σημείο εξόδου του δικτύου στα Μέγαρα που θα τροφοδοτεί τίς πόλεις και την Βιομηχανική Περιοχή των Μεγάρων με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ύστερα από αίτημα της Διοίκησης του Δήμου και τις συναντήσεις του Δημάρχου Μεγαρέων με τον Εκτελεστικό Πρόεδρο της ΕΔΑ Αττικής, δρομολογήθηκε η παροχή Φυσικού Αερίου στον Δήμο Μεγαρέων, που θα αλλάξει την εικόνα του ενεργειακού χάρτη και θα συμβάλλει στην περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Ο δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης, δήλωσε:

«Ύστερα από τις τελευταίες δηλώσεις του εκτελεστικού Προέδρου της ΕΔΑ κ.Πιέρρου Χατζηγιάννη διαφαίνεται καθαρά ότι οι προσπάθειές μας, για φυσικό αέριο και φτηνή ενέργεια στο Δήμο μας, άρα οικονομία στις επιχειρήσεις και στα νοικοκυριά, πιάνουν τόπο».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

φωτογραφία ενδεικτική

Παρόμοια άρθρα

Back to top button