Συγχαρητήρια Γρ. Σταμούλη στους αθλητές Στ. Γκίνη Μ. Τσιώρη και Μ. Κοκκώνη

Δελτίο τύπου εξέδωσε το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Μεγαρέων, ανακοινώνοντας συγχαρητήρια μηνύματα προς τους αθλητές Σταύρο Γκίνη και τις αθλήτριες του Νηρέα Νέας Περάμου, Μαγδαληνή Τσιώρη και Μαρίζα Κοκκώνη, για τις εξαιρετικές αθλητικές τους επιδόσεις.

Πιο συγκεκριμένα:

Το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό της Ενόργανης Γυμναστικής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη κατέκτησε ο Μεγαρίτης αθλητής του Γ.Α.Σ Ειρήνη Περιστερίου, Σταύρος Γκίνης, συγκεντρώνοντας 72.250 βαθμούς.

Ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, για την τελευταία αυτή επιτυχία του Μεγαρίτη πρωταθλητή αθλητή δήλωσε:
«Ο Σταύρος Γκίνης, για ακόμη μία φορά διακρίθηκε σε πανελλήνιους αγώνες και μας έκανε περήφανους κατακτώντας ακόμη μία φορά μία θέση στο βάθρο των νικητών.
Ο νεαρός αθλητής είναι άξιος πολλών επαίνων και προσωπικά εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και από καρδιάς του εύχομαι να είναι δυνατός και πάντα νικητής.
Η επιτυχημένη πορεία του στην ενόργανη γυμναστική τιμά τον ίδιο, τον σύλλογό του, την οικογένειά του και τον Δήμο μας. Μπράβο Σταύρο και εις ανώτερα. Σου εύχομαι συμμετοχή και στους Ολυμπιακούς αγώνες».

Στη συνέχεια αναφέρει το δελτίο τύπου:

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Ανδρών/Γυναικών, Εφήβων/Νεανίδων, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 17 – 18 Ιουλίου 2021 στο Γυμναστήριο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης», ο Νηρέας Νέας Περάμου είχε δύο σπουδαίες διακρίσεις.

Η Μαγδαληνή Τσιώρη, κατηγορία Γυναικών, κατέκτησε την πρώτη θέση στη δοκό ισορροπίας και ανεδείχθη πρωταθλήτρια Ελλάδος και η νεάνιδα Μαρίζα Κοκκώνη κατέλαβε την 6η θέση, στο σύνθετο ατομικό.

Η διοργάνωση, η οποία διεξήχθη με αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο στο πλαίσιο των μέτρων, για τον περιορισμό της νόσου Covid-19, σηματοδότησε την πολυπόθητη επάνοδο στην αγωνιστική δραστηριότητα για περίπου 90 αθλητές και αθλήτριες.

tsiwri kokkwni

Ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Οι επιτυχίες του Νηρέα Νέας Περάμου μας δίνουν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση και προφανώς τιμούν τον Σύλλογο, τη Νέα Πέραμο και τον Δήμο Μεγαρέων.
Από καρδιάς σφίγγω το χέρι και συγχαίρω θερμά την πρωταθλήτρια στο άθλημα της δοκού ισορροπίας Μαγδαληνή Τσιώρη για αυτήν την σπουδαία επιτυχία της, όπως χειροκροτώ κι επαινώ την Μαρίζα Κοκκώνη για την επίδοσή της.

Θερμότατα συγχαρητήρια αξίζουν στην προπονητική ομάδα αλλά και στη διοίκηση του Νηρέα για το έργο, που προσφέρουν τα τελευταία χρόνια στον αθλητισμό και για τις πολλές επιτυχίες των αθλητριών του συλλόγου.

Εύχομαι στις δύο αθλήτριες Μαγδαληνή Τσιώρη και Μαρίζα Κοκκώνη, υγεία και δύναμη, πάντα ψηλά στο βάθρο των νικητών και σε όλες τις αθλήτριες του Νηρέα κάθε επιτυχία και να τις δούμε να συμμετέχουν και στους Ολυμπιακούς αγώνες».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button