Κυκλοφόρησαν τα «διαρκείας» του ΒΥΖΑ – Ανανεώσεις παικτών και μεταγραφικά νέα

Η διοίκηση του Βύζαντα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο επιθετικό Θέμη Παπαδάκη. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής σε επικοινωνία που είχε με τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Κώστα Γιαννακάρη συμφώνησε σε όλα και θα αποτελέσει ένα από τα επιθετικά ατού της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Σε συνέχεια του δελτίου τύπου της ομάδας ανακοινώνεται ότι στους κιτρινόμαυρους θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και οι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας. Συγκεκριμένα τα κιτρινόμαυρα θα φορούν και πάλι οι Δήμος Δρυμούσης, Σωτήρης Μαυρονάσος, Χρήστος Χριστόπουλος, Πέτρος Φρυγανάς, Μάριος Λεβεντούρης, Γιάννης Χαλόφτης, Νταούτ Σταφάι και Δημήτρης Σταμέλος, ενώ επιστρέφει από τον ΑΟ ΜΙΜΑΣ που είχε δοθεί δανεικός ο Γιάννης Χατζής.

Παρελθόν για τους κιτρινόμαυρους αποτελεί ο Κώστας Χάρμπαλης ο οποίος για προσωπικούς λόγους αποσύρεται από το ποδόσφαιρο.

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας

Από τις αρχές της εβδομάδας κυκλοφόρησαν και διατίθενται από μέλη του Δ.Σ. οι κάρτες διαρκείας του Βύζαντα. Σκοπός της διοίκησης είναι να έχουν τη δυνατότητα οι φίλαθλοι της ομάδας να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια τόσο δια ζώσης (με βάση τα νέα δεδομένα που ια ισχύσουν), όσο και μέσω του byzastv.

«Ο κόσμος μας είναι ο δωδέκατος παίκτης μας» είναι το μήνυμα που αναγράφεται στις κάρτες διαρκείας και πρέπει να γίνει πράξη από τους φιλάθλους του ιστορικού Βύζαντα οι οποίοι κάθε χρόνο και σε δύσκολες εποχές στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα.
Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον συμπολίτη μας επιχειρηματία κ. Μελέτιο Βόρδο για την ευγενική του χορηγία όσον αφορά την εκτύπωση των καρτών διαρκείας.

Εκ του γραφείου Τύπου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button