Δ. Μεγαρέων: «Επιταχύνονται οι διαδικασίες έλευσης του φυσικού αερίου στον Δήμο»

«Σε συνέχεια των πολύμηνων προσπαθειών της Διοίκησης, ο Δήμος μας είναι πλέον ένα βήμα πριν την οριστική ένταξή του στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής» αναφέρει χαρακτηριστικά δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων.

Στη συνέχεια διευκρινίζει ότι το δίκτυο του φυσικού αερίου θα καλύψει Μέγαρα και Νέα Πέραμο ξεκινώντας, σύμφωνα με το σχεδιασμό, από τις αγροτικές και πτηνοτροφικές επιχειρήσεις και σταδιακά θα επεκταθεί σε όλες τις περιοχές. Οι πιέσεις του Δημάρχου και οι συνεχείς επισκέψεις του στην ΕΔΑ αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς και σύντομα θα μπορέσουν οι Δημότες να ωφεληθούν από την ευκολία και την οικονομία του φυσικού αερίου.

Ο δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης, δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Εταιρείας Διανομής Αερίου (Ε.Δ.Α) ΑΤΤΙΚΗΣ κ. Χατζηγιάννη Πιέρρο, για να ρυθμίσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου πολύ σύντομα να ενταχθεί η τροφοδότηση του Δήμου μας με φυσικό αέριο στο επίσημο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων. Με την ολοκλήρωση του παραπάνω θα καταστεί οριστική και αμετάκλητη η τροφοδότηση επιχειρήσεων και νοικοκυριών, που επιθυμούν, με φυσικό αέριο».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button