Ευχαριστήρια επιστολή από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στον δήμαρχο Μεγαρέων Γρ. Σταμούλη

Το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», έστειλε στο Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη θερμή ευχαριστήρια επιστολή, για την στήριξη, που προσφέρει ο Δήμος στις δράσεις του οργανισμού, όπως ενημερώνει με δελτίο τύπου το γραφείο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του δήμου.

Στην επιστολή αναφέρονται τα παρακάτω:

« Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Σας ευχαριστούμε που τη δύσκολη αυτή περίοδο, στηρίξατε τον Οργανισμό μας παραχωρώντας μας χώρο και στέγαση στην Κεντρική Πλατεία των Μεγάρων για την πραγματοποίηση bazaar.

Για μια ακόμα φορά, μας επιβεβαιώσατε ότι δεν είμαστε μόνοι μας και πως άνθρωποι, όπως εσείς και οι συνεργάτες σας, μας στηρίζετε και μας βοηθάτε να κρατήσουμε ζωντανό το όνειρο και την επιθυμία του μικρού μας ιδρυτή:

«Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε. Η συμβολή και η άμεση ανταπόκριση σας μας συγκινεί και μας προσφέρει τη δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.
Το «Χαμόγελο του παιδιού» βασίζεται εξ ολοκλήρου στις δωρεές των ιδιωτών και επιχειρήσεων, στην ευγενική υποστήριξη φορέων και όλοι εσείς είστε αυτοί, που καθιστάτε εφικτό το να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε παιδί».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button