Συγχαρητήρια Γρ. Σταμούλη στις υπαλλήλους του Δ. Μεγαρέων, Μ. Ρήγα και Ε. Γαλόζη

Eυχαριστίες στις Υπαλλήλους του Δήμου Μεγαρέων, Μαρία Ρήγα και Ελένη Γαλόζη, από την Εταιρεία Πρόληψης και προαγωγής Υγείας, «Υγεία για όλους» και συγγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Μεγαρέων, Γρηγόρη Σταμούλη.

Δείτε το δελτίο τύπου:

H Εταιρεία Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας «Υγεία για όλους», με σχετικό έγγραφο (458/6.12.2019) που υπογράφεται από την Πρόεδρο Κα Ελένη Σωτηροπούλου με παραλήπτη τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη, ευχαριστεί και συγχαίρει τις υπαλλήλους του Δήμου Μεγαρέων Μαρία Ρήγα, Επισκέπτρια Υγείας και την Ελένη Γαλόζη, Παιδαγωγό, για την εξαιρετική οργάνωση και την εθελοντική συμμετοχή τους στον εμβολιασμό και στην παιδιατρική κλινική εξέταση 71 παιδιών Ρομά, που πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2019.

Στο έγγραφο αυτό αναφέρονται τα εξής:
«Ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής, κ. Γεώργιος Χρούσος Καθηγητής Παιδιατρικής και Ενδοκρινολογίας, Διευθυντής του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Υγείας Μητέρας, Παιδιού και Ιατρικής Ακριβείας, επικεφαλής της έδρας UNESCO Εφηβικής Υγείας και Ιατρικής, η Πρόεδρος και τα μέλη της Εταιρείας Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας Υγεία για Όλους ευχαριστούμε θερμά τις Υπαλλήλους του Δήμου Μαρία Ρήγα και Ελένη Γαλόζη για την εξαιρετική οργάνωση και την εθελοντική τους συμμετοχή στην Παιδιατρική κλινική εξέταση & εμβολιασμό 71 παιδιών Ρομά, που πραγματοποιήθηκε στις 2/12/2019 στο Δήμο Μεγαρέων.
Η προσφορά σας είναι πολύτιμη, συμμετέχοντας εθελοντικά στις Ιατρικές παρεμβάσεις, του Προγράμματος «Υγεία για όλους.
Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε την δημιουργική μας συνεργασία, για προσφορά και αλληλεγγύη, σε ευάλωτες ομάδες συνανθρώπων μας, που στοχεύουν στην πρόληψη και στη βελτίωση της Υγείας μας.
Το Εθελοντικό Κίνημα Πανεπιστημιακών – Ακαδημαϊκών και Επαγγελματιών Υγείας ΕΣΥ/ΠΕΔΥ, που έχει αναπτυχθεί, μας κάνει αισιόδοξους για την επιτυχία του προγράμματος «Υγεία για όλους», το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO Chair on Adoleskent Health Care, του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανεπιστημίου Κρήτης, της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας.»

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:
«Είναι πολύ τιμητικό για το Δήμο Μεγαρέων επίσημοι και υπεύθυνοι επιστημονικοί φορείς της χώρας μας να εκφράζονται με επαινετικά λόγια για υπαλλήλους μας. Φυσικά η συγκεκριμένη επιστολή της Εταιρείας Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας μας κολακεύει αλλά ταυτόχρονα μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για καλύτερη υγεία στους πολίτες του Δήμου μας ιδιαίτερα σε ευάλωτες ομάδες και να γίνουμε πιο προσεκτικοί και υπεύθυνοι.
Προφανώς ευχαριστώ, συγχαίρω και επαινώ τις υπαλλήλους μας Μαρία Ρήγα και Ελένη Γαλόζη προτρέποντας και όλους τους άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button