Μαζί με Όραμα: Συγχαρητήρια στους Προσκόπους Έθνους Ν. Παπαδοπούλου & Κ. Ρήγα

Συγχαρητήριο μήνυμα δημοτικού συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» στους Προσκόπους Νικόλ Παπαδοπούλου από το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Νέας Περάμου και Κωνσταντίνο Ρήγα από το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μεγάρων , οι οποίοι ολοκλήρωσαν την πρόοδό τους και ονομάστηκαν «Πρόσκοποι Έθνους» σε μια τελετή όπου τους απονεμήθηκε το Μαντήλι του Έθνους από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δείτε το δελτίο τύπου:

Η αποστολή των προσκόπων συνδέεται με την υπηρέτηση των αρχών και αξιών του γνήσιου και ανιδιοτελούς εθελοντισμού. Στην περιοχή του δήμου Μεγαρέων έχουμε την τύχη να φιλοξενούμε δύο Συστήματα Προσκόπων.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του τοπικού Προσκοπισμού δύο μέλη του, η Νικόλ Παπαδοπούλου από το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων με έδρα τη Νέα Πέραμο και ο Κωνσταντίνος Ρήγας από το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων με έδρα τα Μέγαρα, κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πρόοδο τους και να ονομαστούν Πρόσκοποι του Έθνους.

Πρόκειται για την ύψιστη διάκριση ενός Προσκόπου και παράλληλα αποτελεί μεγάλη τιμή για το δήμο Μεγαρέων που έχει στους κόλπους του δύο άξια και διακεκριμένα παιδιά.

Ο δημοτικός συνδυασμός «Μαζί με Όραμα» εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην Νικόλ Παπαδοπούλου και τον Κωνσταντίνο Ρήγα για την διάκριση τους και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να προοδεύουν και να μας κάνουν υπερήφανους. Είναι βέβαιο ότι μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον όταν στην κοινωνία μας βρίσκονται φωτεινά παραδείγματα σαν την Νικόλ και τον Κωνσταντίνο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button