Συγχαρητήρια Γρ. Σταμούλη στη ΝΕΜ για την άνοδο στη Β Εθνική

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης συγχαίρει τη Διοίκηση, τον Προπονητή και τους αθλητές της ΝΕΜ για την θριαμβευτική πορεία και την άνοδό τους στη Β΄Εθνική.

Ένα άπιαστο και μακρινό όνειρο πολλών ετών για πολλούς έγινε πραγματικότητα εφέτος, που η ομάδα μπάσκετ της ΝΕΜ πέτυχε την άνοδό της στη Β΄Εθνική κατηγορία γεγονός, που πανηγυρίζεται ανάλογα από όλους τους φιλάθλους των Μεγάρων κι όλοι εγκωμιάζουν την συλλογική προσπάθεια Διοίκησης, παικτών, προπονητικής ομάδος με επικεφαλή τον Γιώργο Μάνταλο, που βοήθησε να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:
«Η άνοδος της ΝΕΜ στη Β΄Εθνική μας έδωσε μεγάλη χαρά κι είναι ένα γεγονός που πρέπει να το χειροκροτήσουμε όλοι.
Για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα εργάστηκαν πολλοί για πολλά χρόνια με υπομονή, επιμονή και προσήλωση στον τελικό στόχο και τους ανήκουν τα εύσημα.
Από καρδιάς θέλω να συγχαρώ την Διοίκηση του Συλλόγου την προηγούμενη επί προεδρίας του φίλου Θανάση Ζάλη και τη σημερινή με Πρόεδρο τον Σπύρο Κορώση και όλα τα μέλη του ΔΣ, τους παίκτες, την προπονητική ομάδα και τον Προπονητή Γιώργο Μάνταλο που απετέλεσε τον κινητήριο μοχλό και έδωσε την ψυχή του για αυτή την επιτυχία.
Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα πορεία του Συλλόγου, να πάει ακόμη πιο ψηλά και να συνεχίσει να προσφέρει χαρές, νίκες και θριάμβους στην νέα αγωνιστική περίοδο και φυσικά τις προσπάθειες της Διοίκησης θα συνοδεύουν οι ευχές όλων των φιλάθλων.
Ο Δήμος Μεγαρέων θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο τη ΝΕΜ πρώτον γιατί το αξίζει και το δικαιούται και δεύτερον γιατί η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να υποστηρίζει όλα τα αθλητικά σωματεία των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button