Συγχαρητήρια Δημάρχου Μεγαρέων στην κ. Σκληρού, διευθύντρια Γ.Λ. Νέας Περάμου

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, συγχαίρει την Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Νέας Περάμου, κα Σκληρού Θεοφανή, για την ανακήρυξή της σε διδάκτορα του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Ανακοινώθηκε χθές ότι η Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Νέας Περάμου Κα Σκληρού Θεοφανή, ανακηρύχτηκε διδάκτορας του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η Κα Σκληρού παρουσίασε στις 10 Ιουνίου 2021 την διδακτορική διατριβή της με θέμα: “Η διδασκαλία του Αλγοριθμικού Προγραμματισμού στην δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με χρήση ήχου”, η οποία βαθμολογήθηκε με ΑΡΙΣΤΑ, ΔΕΚΑ!

Για την διάκριση αυτή της Κας Σκληρού, ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:
« Εξαιρετική η διάκριση και πολύ μεγάλη η τιμή για την Κα Σκληρού αλλά και για το Δήμο μας. Ο δυναμικός χαρακτήρας της, η εργατικότητά της, η τελειομανία της με ότι καταπιάστηκε, η επιμονή της, το πνεύμα συνεργασίας, η σοβαρότητά της και το σπουδαίο εκπαιδευτικό της έργο την έκαναν να ξεχωρίζει διακρίνοντας σε αυτήν τις αρετές μιας σημαντικής προσωπικότητας στην εκπαιδευτική κοινότητα.
Από καρδιάς θέλω να συγχαρώ την αγαπητή φίλη Θεοφανή, για την αναγόρευσή της σε διδάκτορα Πανεπιστημίου και να της ευχηθώ υγεία και οικογενειακή ευτυχία, δύναμη και κάθε επιτυχία στην επαγγελματική της σταδιοδρομία και στην Ακαδημαϊκή ζωή.»

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button