Στον εισαγγελέα οι 4 συλληφθέντες καταστηματάρχες της πλατείας Λυτάρα

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι 4 ιδιοκτήτες καφέ της πλατείας Λυτάρα που συνελήφθησαν εχθές το βράδυ (Παρασκευή 4/8/2017) με τη διαδικασία του αυτοφώρου για παράβαση των υγειονομικών διατάξεων για την ηχορύπανση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μετά από καταγγελία για ηχορύπανση στην πλατεία εξ αιτίας της συναυλίας που διοργάνωναν τα μαγαζιά Le Roi και Μικρό Καφέ, βρέθηκαν στο σημείο άντρες της Τουριστικής Αστυνομίας με πολιτικά οι οποίοι ηχομέτρησαν και διαπίστωσαν υπέρβαση του νόμιμου ορίου. Στη συνέχεια ειδοποίησαν την άμεση δράση για συνδρομή στην προσαγωγή των ιδιοκτητών των καταστημάτων που διοργάνωναν τη συναυλία. Να σημειωθεί πως συνελήφθη και ένας εκ των ιδιοκτητών καφετέριας που δε συμμετείχε στη συναυλία.

Λίγα λεπτά μετά τη σύλληψη των τεσσάρων ιδιοκτητών (περίπου 1.30 π.μ.), πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων για να διαμαρτυρηθούν. Στο σημείο μετά από λίγα λεπτά έφτασε και ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης με τον τ. αντιδήμαρχο Ιερόθεο Πολυχρόνη.

Παρά τις πιέσεις των πολιτών οι 4 συλληφθέντες κρατήθηκαν μέχρι το πρωί οπότε και οδηγήθηκαν στον κ. εισαγγελέα πλημμελειοδικών.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button