Στελεχώνεται το ρόστερ του Βύζαντα

Νέες προσθήκες για την ομάδα του Βύζαντα, που τις τελευταίες ημέρες προετοιμάζεται πυρετωδώς για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Κυριάκος Μίχας επιθυμεί να στελεχώσει ένα δυνατό ρόστερ, ικανό να αντεπεξέλθει στα υψηλά επίπεδα ανταγωνισμού της κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, με τα κιτρινόμαυρα θα αγωνίζονται πλέον οι Κυριάκος Δημακάκος, Δημήτρης Κολιόπουλος, Γιάννης Δέσκος, Αλέκος Νότας, Νίκος Τσολιάκος και Γιώργος Κουφής. Ο Δημακάκος είναι 20χρονος αριστερός οπισθοφύλακας, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της football League με τον ΑΟ Γλυφάδας, πραγματοποιώντας 18 συμμετοχές. Ο νεαρός Κολιόπουλος αγωνίζεται σαν αριστερό χαφ και προέρχεται από τον ΠΑΟ Ρουφ. Από τον συντοπίτη Μεγαρικό (ομάδα της ΕΠΣΔΑ) αποκτήθηκαν και θα αγωνίζονται με τα κιτρινόμαυρα οι Δέσκος και Νότας, ενώ επέστρεψαν στον Βύζαντα οι Τσολιάκος και Κουφής, που πέρσι είχαν αγωνιστεί ως δανεικοί σε Νέα Πέραμο και Μεθώνη, αντίστοιχα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προετοιμασία, ο έμπειρος προπονητής έχει μείνει ικανοποιημένος από τη διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις, τονίζοντας ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη σε 15 ημέρες.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button