Ο Χάρης Κουστέρης προπονητής της αναπτυξιακής ομάδας του Βύζα (Βύζας Β)

Ο έμπειρος προπονητής Χάρης Κουστέρης είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ για τη θέση του προπονητή της Αναπτυξιακής Ομάδας (ΒΥΖΑΣ Β’) που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΔΑ, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου.

Η απόφαση της διοίκησης του Βύζα για τη δημιουργία Αναπτυξιακής Ομάδας, προέκυψε μετά την ομόφωνη απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ (28/22.07.2022), όπου παρέχεται η δυνατότητα στα σωματεία πού συμμετέχουν σε ανώτερες κατηγορίες όπως ο Βύζας, να συμμετέχουν με δεύτερες ομάδες στις χαμηλότερες κατηγορίες των πρωταθλημάτων των Ενώσεων.

Έτσι οι κιτρινόμαυροι ξεκινούν την δημιουργία της ομάδας ΒΥΖΑΣ Β’ (ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ) στα πρότυπα των ομάδων της Super League που θα απαρτίζεται από νεαρούς ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2000 έως και 2006.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές που θα είναι στην μηνιαία κατάσταση των ποδοσφαιριστών της ομάδας Β’ θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην πρώτη ομάδα μετά το πέρας του μήνα εφόσον υπάρξει ανάγκη.

Όσο για την επιλογή του ΧΑΡΗ ΚΟΥΣΤΕΡΗ, αυτή έγινε με γνώμονα την επιτυχημένη θητεία του στο παρελθόν στα τμήματα υποδομής του Βύζα, αλλά και από την σοβαρή δουλειά που έχει επιτελέσει στα σωματεία που έχει εργαστεί.

Χάρη σε καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζα, ευχόμενοι να συμβάλλεις τα μέγιστα για την ανάδειξη νέων ταλέντων από την περιοχή μας προς όφελος του ιστορικού Βύζα αλλά και των νεαρών ποδοσφαιριστών.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button