Συνέντευξη Κατερίνας Καβέτσου, υποψήφια ΔΗ.ΣΥ.

Η Κατερίνα Καβέτσου γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1980 στην Αθήνα και σπούδασε Νομικά στο London Metropolitan University (LLM Law), Ευρωπαϊκό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του Kent (LLM European Law), ενώ έκανε Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο στο πανεπιστήμιο του Warwick (LLM International Economic Law).

Επιπλέον ειδικεύτηκε στις Πολιτικές Επιστήμες στο University of Tufts. Σήμερα διατηρεί το δικό της δικηγορικό γραφείο που διαχειρίζεται υποθέσεις Εμπορικού και Οικονομικού Δικαίου, καθώς επίσης και του Ποινικού κώδικα.

Έχει εργαστεί σε μεγάλα δικηγορικά γραφεία από το 2005 έως το 2008, με ειδίκευση στο Αστικό και Εμπορικό, καθώς και στο Ποινικό, Ευρωπαϊκό και Διοικητικό Δίκαιο, ενώ νωρίτερα, το 2004 εργάστηκε στο γραφείου του Επιτρόπου Σταύρου Δήμα, στον τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Απασχόλησης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων και του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά Και Ιταλικά άπταιστα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button