Δωρεάν εισιτήρια για το αυριανό παιχνίδι με τον Θρασύβουλο

Το πρώτο παιχνίδι από τα τέσσερα καθοριστικά για την σωτηρία της ομάδας  τελείωσε με μέτρια παρουσία και άσχημο αποτέλεσμα. Στην  Καλλιθέα η ομάδα του Βύζαντα ηττήθηκε δίκαια  με 3-0 πραγματοποιώντας την χειρότερη ίσως  φετινή της εμφάνιση.

Την Τετάρτη το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο είναι κομβικό και η επίτευξη της νίκης αποτελεί μονόδρομο.

Στην σημερινή  προπόνηση  έγινε ανασύνταξη των δυνάμεων και δόθηκε το σύνθημα της  νίκης  από την διοίκηση  ,τους παίκτες , τους φίλαθλους  και την τεχνική ηγεσία  .

Μια πόλη  – Μια ομάδα  – Όλοι στο γήπεδο με δυναμικό  παρών  νίκης .

Μετά την σημερινή προπόνηση ο μεγαλομέτοχος Κος Κοσσυβακης δήλωσε

Έχουμε εμπιστοσύνη στους  παίκτες μας και είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων .Είναι γνωστό ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και άσχημες μέρες αλλά οι δυνατότητες της ομάδας μας θα φανούν στα επόμενα καθοριστικά παιχνίδια στα οποία είμαι βέβαιος ότι θα πανηγυρίσουμε νίκες .

Για το παιχνίδι της Τετάρτης η ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ μοίρασε εισιτήρια στα σχολεία της περιοχής . Οι κάτοχοι των παιδικών εισιτήριων θα φιλοξενηθούν στην θύρα 4 όπως επίσης και οι κάτοχοι καρτών ανεργίας (δωρεάν).

Τέλος η διοίκηση της ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ θέλει να ευχαριστήσει  ιδιαίτερα τον επιχειρηματία Κύριο Σταύρο Λουκά για την ηθική και υλική βοήθεια στην ομάδα και εύχεται καλή επιτυχία στον προεκλογικό αγώνα της κόρης του Κυρίας Ισμήνης  Λουκά  η οποία  πολιτεύεται με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια  Αττικής

Παρόμοια άρθρα

Back to top button