Συνελήφθη η 22χρονη Αγγελική, συνεργός του Ξηρού στη Σαλαμίνα

Συνελήφθη σήμερα το πρωί (2-3-2-15), στη Σαλαμίνα, η 22χρονη Αγγελική, συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού.
 
Η 22χρονη φοιτήτρια Αγγελική Σπυροπούλου, φέρεται ως βασικός συνεργάτης του Ξηρού και ως συνδετικός κρίκος του ίδιου με τη οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
 
Η Αγγελική οδηγήθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και αργότερα σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών.
 
Το μεσημέρι της Δευτέρας συνελήφθη και η 26χρονη σύζυγος του Γεράσιμου Τσάκαλου, ο οποίος είναι έγκλειστος των φυλακών μαζί με τον αδερφό του, Χρήστο, για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
 
Η νεαρή μαζί με τη μητέρα των αδερφών Τσάκαλου( που επίσης συνελήφθη) κατηγορείται για υπόθαλψη, καθώς στο σπίτι τους στη Σαλαμίνα κρυβόταν το τελευταίο διάστημα η Αγγελική Σπυροπούλου, η οποία συνελήφθη σήμερα το πρωί.
 
Το απόγευμα η 60χρονη μητέρα των αδερφών Τσάκαλου και η 26χρονη νύφη της θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πειραιά.
 
Στο μεταξύ, νέα προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή ο 32χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση Ξηρού, το περασμένο Σάββατο. Εις βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση. 
 
Την ίδια ημέρα ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθεί και η 36χρονη που  συνελήφθη, επίσης, το βράδυ του Σαββάτου.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα μετέφερε μηνύματα των έγκλειστων για συμμετοχή στην Οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς σε ελεύθερους συνεργoύς τους. 
 
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο συνελήφθη ακόμη ένας 39χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση του Χριστόδουλου Ξηρού και κατηγορείται για ένταξη στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.
 
Πηγή: Tanea.gr
Φωτο: InTime News

Παρόμοια άρθρα

Back to top button