Συνεδριάζει το τοπικό συμβούλιο Μεγάρων – Δευτέρα 7/12/2015

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το συμβούλιο της δημοτικής κοινότητας Μεγάρων την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις 8:30 μ.μ.

 

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

  • Ενημέρωση για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στα Μέγαρα.
  • Χορήγηση ή μη ΝΕΑΣ απόφασης προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος  κατηγορίας IV: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ» ιδιοκτησίας της εταιρίας με την επωνυμία «Χ.Α. ΤΣΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» και διακριτικό τίτλο “Σ ENERGY”  νομίμως εκπροσωπούμενη από τον κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΣΟΥΛΟ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ, που  θα λειτουργήσει  στην περιοχή ΛΑΚΚΑ – ΚΙΝΕΤΤΑΣ , επί της οδού Παρνασσού,  του Δήμου Μεγαρέων.
  • Χορήγηση άδειας χρήσης μουσικής-μουσικών οργάνων χρονικής διάρκειας τριών (3) ετών και παράταση ωραρίου χρήσης μουσικής-μουσικών οργάνων για το έτος 2015, για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος Κατηγορίας IV- «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ »  με διακριτικό τίτλο «ΚΑΒΟΣ» ιδιοκτησίας ΚΑΤΣΑΜΠΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ του Κων/νου, που λειτουργεί  στην παραλία Κινέττας  του Δήμου Μεγαρέων.
  • Ανανέωση άδειας χρήσης μουσικής-μουσικών οργάνων χρονικής διάρκειας ενός (1) έτους και παράταση ωραρίου χρήσης μουσικής-μουσικών οργάνων για το έτος 2015, για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος Κατηγορίας IV- «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΉΡΙΟ ΤΥΡΟΠΙΤΩΝ» και διακριτικό τίτλο «ΠΙΚ ΝΙΚ»  ιδιοκτησίας ΜΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ του Ιωάννη, που λειτουργεί  επί της οδού 28ης Οκτωβρίου αρ. 124 του Δήμου Μεγαρέων.
  • Παράταση ωραρίου άδειας λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων με χρήση DJ, για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος κατηγορίας IV- «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ -ΜΠΑΡ»  ιδιοκτησίας της εταιρείας «ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ και ΣΙΑ Ο.Ε.» με νόμιμο εκπρόσωπο τον κ. Σταμούλη Σπυρίδωνα του Σωτηρίου που λειτουργεί  επί της πλ. Βασ. Φρειδερίκης και Σαρανταπόρου του Δήμου Μεγαρέων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button