Συνάντηση του Δημάρχου με το Σύλλογο κατοίκων της Πάχης

Την περασμένη Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015 το βράδυ ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, στο πλαίσιο της συνεχούς επαφής με τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων της περιοχής μας, επισκέφθηκε την Πάχη, όπου είχε μακρά και εποικοδομητική συζήτηση, με τους συλλόγους και τους καταστηματάρχες της περιοχής, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες στο επίνειο των Μεγάρων.

 

Ο Δήμαρχος άκουσε με ενδιαφέρον και ιδιαίτερη προσοχή από τους παρευρισκόμενους τα θέματα και προβλήματα, που τους απασχολούν και υπεσχέθη ότι άμεσα θα δρομολογηθούν λύσεις για την εξυπηρέτηση των αλιέων, για τη σωστή λειτουργία του λιμανιού, για την κυκλοφορία των αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στον παραλιακό δρόμο μπροστά από τα καταστήματα τις βραδινές ώρες, για την Καθαριότητα στους Κοινόχρηστους χώρους, τη συντήρηση του πρασίνου κ. ά.

 

Οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν την ικανοποίησή τους για την άριστη επικοινωνία και συνεννόηση, που υπάρχει με τη Διοίκηση του Δήμου και προσωπικά με το Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη.

 

Η συνάντηση αυτή έγινε στο πλαίσιο των επαφών με τους συλλόγους και τους φορείς και της διαρκούς ανησυχίας της Διοίκησης του Δήμου για όλα τα προβλήματα της περιοχής, τα οποία προφανώς δεν έχουν συγκεκριμένο χρόνο εξέτασης, διότι εξελίσσονται και διαρκώς μεταβάλλονται. 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button