Συνάντηση μελών του συνδυασμού Τώρα – Συζητήθηκαν σημαντικά θέματα του δήμου

 

Οι συνδυασμοί Μαρινάκη-Σταμούλη δεν απάντησαν στην πρόσκλησή μας να δεσμευτούν για κατανομή των θέσεων ευθύνης με συλλογικές διαδικασίες

 

Εμείς του συνδυασμού «Τώρα» δεσμευτήκαμε να μην ακολουθήσουμε την απαρχαιωμένη τακτική των παρασκηνιακών συμφωνιών και υποσχέσεων στην κατανομή των θέσεων ευθύνης του Δήμου (Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, Συμπαραστάτης του Δημότη).

Θέλοντας δε να δημιουργηθεί αφορμή για μια νέα αρχή σε σωστές βάσεις στην πολιτική πρακτική του τόπου μας, καλέσαμε δια του τύπου (26/3/14) τους επικεφαλής και τα μέλη όλων των συνδυασμών να πάρουν θέση και να συνταχθούν με την πρότασή μας, ως ένα βήμα αλλαγής του κατεστημένου πολιτικού σκηνικού. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα όχι μόνο δεν πήραν δημόσια θέση οι κκ. Μαρινάκης και Σταμούλης, αλλά εξακολουθούν να «παίζουν το χαρτί» των «συναλλαγών», μοιράζοντας μυστικά θέσεις εξουσίας την τελευταία στιγμή.

tora_mperdelis_logo

Πολιτική σκοπιμότητα Σταμούλη – Μαυροειδή με «μπαλάκι» τους εργαζόμενους

Η αγωνία των κ.κ. Μαρινάκη και Σταμούλη να προσαρτήσουν στις τάξεις τους «ηχηρά» ονόματα που «κουβαλάνε» ψήφους, τους εκθέτει στα μάτια των συμπολιτών και είναι δείγμα της άρνησής τους να αποδεχθούν καινοτόμες, διαφανείς και δημοκρατικές προτάσεις, στο βωμό σκοπιμοτήτων.

Τρανό παράδειγμα, η περίπτωση «μεταγραφής» πρώην δημοτικής συμβούλου από τον συνδυασμό του κ. Μαρινάκη στον κ. Σταμούλη, η οποία πρόσφατα παραιτήθηκε από θέση ευθύνης του Δήμου. Η δημοσιοποίηση του εγγράφου εσωτερικής αλληλογραφίας για το έλλειμμα στον «Ηρόδωρο», μαρτυρά την πολιτική σκοπιμότητα του κ. Σταμούλη και της κ. Β. Μαυροειδή, με «μπαλάκι» τους εργαζόμενους στο Νομικό αυτό Πρόσωπο, που παραμένουν απλήρωτοι, επειδή αυτό εξυπηρετούσε τις πολιτικές βλέψεις τ. προέδρου του «Ηρόδωρου», κάτι που αποκαλύφθηκε με την μεταγραφή της στο συνδυασμό της «Ένωσης Πολιτών».

ΤΩΡΑ, όμως εμείς τους προσπερνάμε, τους αφήνουμε μόνους, στο κυνήγι του «θησαυρού» της εξουσίας…

ΤΩΡΑ, η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ, οι καθαρές θέσεις, ο διάλογος, ο υπεύθυνος προγραμματικός λόγος, φέρνουν την πολιτική του τόπου στην υπηρεσία του πολίτη.

Αέρας Νίκης, ομοψυχίας και αισιοδοξίας, στην συνάντηση όλων των υποψηφίων του «Τώρα»  

Την πεποίθηση ότι το «Τώρα» με επικεφαλής τον Γιώργο Μπερδελή αποτελεί μια νέα ελπιδοφόρα δύναμη για τον τόπο μας, εξέφρασαν όλα τα στελέχη του συνδυασμού σε συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων για την στρατηγική εκλογικής δράσης.

Ο κ. Μπερδελής εξέφρασε την ικανοποίησή του και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για τον άθλο που επετεύχθη να καταρτιστεί ένα τόσο αξιόλογο ψηφοδέλτιο μέσα σε ελάχιστο χρόνο σαράντα ημερών.

Στην ομιλία του ανέπτυξε τους στρατηγικού πυλώνες και το προγραμματικό πλαίσιο του «Τώρα», εντοπίζοντας στη ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ και στην ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ, που θέτει στο επίκεντρο της ανάγκες των πολιτών. Στοιχεία που φέρνουν το καινούργιο και δημιουργικό στην πολιτική σκηνή του τόπου.

Όλοι οι υποψήφιοι και οι συνεργάτες του συνδυασμού, έκαναν λόγο για την μεγάλη ανταπόκριση των συμπολιτών σε Μέγαρα, Νέα Πέραμο, Κινέττα και Αλεποχώρι, όπως και σε όλους του οικισμούς της περιφέρειας του Δήμου μας.

Άπαντες δήλωσαν αισιόδοξοι για μια νικηφόρα πορεία, μέσα σε κλίμα ομοψυχίας και αλληλοϋποστήριξης, πρότειναν τρόπους επικοινωνίας με τον πολίτη, τρόπους μετάδοσης των θέσεων και του προγράμματος του «ΤΩΡΑ», στη βάση του καθαρού πολιτικού λόγου και του σεβασμού της αξιοπρέπειας και της υπόστασης όλων των συμπολιτών.

ΤΩΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button