Συνάντηση Γρ. Σταμούλη με το προσωπικό των υπηρεσιών του δήμου

Την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, το μεσημέρι στο “Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο”πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση του συνόλου των εργαζομένων των υπηρεσιών του Δήμου όπου ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, αφ’ ενός εξέφρασε την ευαρέσκειά του, για την μέχρι τώρα συνεργασία του προσωπικού και αφ’ ετέρου προέβη σε νουθεσίες σχετικά με την καλή λειτουργία του Δήμου.

 

Ο Δήμαρχος ανάμεσα σε πολλά άλλα, τόνισε:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα απόδοσή σας. Συγχαίρω ιδιαίτερα τους εργαζομένους στην Yπηρεσία Καθαριότητος και στα εξωτερικά συνεργεία, για το τεράστιο έργο που έγινε μέσα σ’ αυτές τις 60 πρώτες ημέρες, που καθαρίστηκε κι ευπρεπίστηκε ο Δήμος από έναν τεράστιο όγκο σκουπιδιών και το προσωπικό έφερε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο δύο μεγάλες εκδηλώσεις όπως ήταν η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και η υποδοχή και ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτου Μεγάρων και Σαλαμίνος.

 

Εμείς ως αιρετοί εκλεγήκαμε  αλλά και σείς ως εργαζόμενοι πληρώνεστε  για να υπηρετούμε και να εξυπηρετούμε τους πολίτες με ευγένεια, προθυμία και καλοσύνη.

 

Ολοι κρινόμαστε καθημερινώς. Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική τοποθέτηση του καθενός ούτε και ποια ήταν η προεκλογική του δράση ακόμα και αν αυτή ξεπέρασε και τα όρια.

 

Οι εκλογές τελειώσανε. Εχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο διάστημα  πέντε ετών που θα συμπορευθούμε και θα δώσουμε μαζί πολλές μάχες για να λύσουμε προβλήματα που απασχολούν τους συμπολίτες.

 

Θα είμαι δίκαιος με όλους, χωρίς καμία διάκριση. Απαιτώ να εντείνετε τις προσπάθειές σας έτσι ώστε να γίνετε περισσότερο αποδοτικοί και χρήσιμοι στην υπηρεσία σας.

 

Δεν ξεχωρίζω το προσωπικό σε μόνιμους, αορίστου χρόνου ή συμβασιούχους.

 

ΟΛΟΙ είσαστε εργαζόμενοι για τον ίδιο σκοπό.

 

Το ίδιο ισχύει και για το προσωπικό της ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.Μ.Ε, του ΗΡΟΔΩΡΟΥ και της ΔΕΥΑΜ. Όλοι χωρίς διακρίσεις είμαστε  στην ίδια οικογένεια, που λέγεται Δήμος Μεγαρέων.

 

Επιθυμώ να συμπεριφέρεσθε στους πολίτες, όπως θα θέλατε και εσείς οι ίδιοι να σας συμπεριφέρονται και να σας αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι, όταν πηγαίνετε να εξυπηρετηθείτε σε άλλες δημόσιες Υπηρεσίες.

 

Να τηρείτε το ωράριο εργασίας, να είστε ευπρεπείς και να κάνετε οικονομία στα πάντα ( Φώτα, νερά, κλιματιστικά, αναλώσιμα κλπ.).

 

Είμαι κοντά σε όλους τους εργαζόμενους και σας στηρίζω, φτάνει να είστε συνεπείς και να εξυπηρετείτε τους πολίτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Είμαι υπέρ των εργαζομένων κι όχι υπέρ των μισθοδοτουμένων.

 

Θα είμαι αμείλικτος σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές ατασθαλίες. Δεν πρόκειται να χαρισθώ σε κανένα και ήδη το πρώτο δείγμα το έχετε.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button