Αιφνιδιαστικός έλεγχος του ΣΔΟΕ στη ΔΕΥΑΜ

Η διοίκηση του Δήμου ενημερώνει τους πολίτες ότι κλιμάκιο ελεγκτών του ΣΔΟΕ προχώρησε σε αιφνιδιαστικό έλεγχο στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μεγάρων (ΔΕΥΑΜ).

 

Ο αιφνιδιαστικός έλεγχος αφορούσε στο σύνολο των δραστηριοτήτων της ΔΕΥΑΜ, όμως το ενδιαφέρον των ελεγκτών φάνηκε να επικεντρώνεται στον έλεγχο του διαγωνισμού για τη μεταφορά της λυματολάσπης και στον έλεγχο του προσωπικού και των συμβάσεων εργασίας.

 

Η διοίκηση του δήμου, ενημερώνει τους δημότες ότι ο έλεγχος του ΣΔΟΕ στην ΔΕΥΑΜ ολοκληρώθηκε και οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ δεν προχώρησαν σε καμία παρατήρηση, δηλαδή δεν βρέθηκε κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο για την εταιρεία και σύμφωνα με το αποτέλεσμα του ελέγχου δεν υπάρχει καμία παρατυπία, παράβλεψη ή παρανομία στη λειτουργία της υπό εκκαθάριση εταιρείας, στις συμβάσεις για τη λυματολάσπη και τις συμβάσεις με τους εργαζόμενους.

 

Ταυτόχρονα, είδαν το φως της δημοσιότητας κάποιες παρεμβάσεις στον τοπικό Τύπο, που κάνουν λόγο για την «αμαρτωλή ΔΕΥΑΜ» και επικεντρώνουν στα θέματα της λυματολάσπης και τις συμβάσεις του προσωπικού.

 

Η διοίκηση του δήμου, δεν σχολιάζει την ταύτιση των ζητημάτων που θίγει το συγκεκριμένο δημοσίευμα  με τα σημεία που επικέντρωσε ο έλεγχος του ΣΔΟΕ και έχοντας καλή πρόθεση, θεωρεί τον αιφνιδιαστικό έλεγχο ως σύμπτωση και όχι ως αποτέλεσμα συγκεκριμένης καταγγελίας.

 

Ο δήμαρχος Μεγαρέων κ. Ιωάννης Μαρινάκης δηλώνει ότι το αποτέλεσμα του ελέγχου επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά, ότι η διοίκηση κινείται με γνώμονα τη νομιμότητα και τη διαφάνεια. Το αποτέλεσμα του ελέγχου αποδεικνύει, επίσης για άλλη μία φορά, ότι οι συκοφάντες και επαγγελματίες λασπολόγοι εμμένουν στη συκοφαντία και τη λασπολογία μη έχοντας τίποτε ουσιαστικό και χρήσιμο να προτείνουν για το δήμο και τους δημότες.

 

Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες λασπολόγοι, εκτός από αδαείς και ανεπαρκείς είναι και θρασύδειλοι.

 

Ενώ επιχειρούν με κάθε ευκαιρία να πλήξουν το δήμο και τη διοίκηση, ξεχνούν ότι έχουν κάνει αγώνα και παρεμβάσεις, τις οποίες δεν είχαν το θάρρος να δημοσιεύσουν, προκειμένου να ανανεωθούν συμβάσεις συγκεκριμένων εργαζομένων στην κατά τα άλλα «αμαρτωλή», όπως χαρακτηρίζουν, ΔΕΥΑΜ.

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Ιωάννης Μαρινάκης, επαναλαμβάνει ότι στην κρίσιμη αυτή περίοδο της σφοδρής οικονομικής κρίσης, επιδιώκει και αγωνίζεται, όπου υπάρχει δυνατότητα, να διασφαλίζει εργασία σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας και ποτέ δεν χρησιμοποιεί το κριτήριο της ψήφου προκειμένου ένας συμπολίτης μας που διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα να προσληφθεί, όποτε προκύπτουν ανάγκες προσλήψεων. Δεν αγωνίζεται επιλεκτικά για συγκεκριμένους εργαζόμενους και θα συνεχίζει να αντιμετωπίζει τους πολίτες ως πολίτες και όχι ως ψηφοφόρους.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button