Συγκροτήθηκε η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ελήφθη στη συνεδρίαση της Τετάρτης 12/11/2014, εγκρίθηκε η εισήγηση της Υπηρεσίας του Δήμου που αφορούσε την συγκρότηση της  'Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης'.

 

Η Επιτροπή αποτελείται από 50 άτομα, 31 εκπρόσωποι τοπικών φορέων, 6 δημότες που ζήτησαν με αίτησή τους να συμμετέχουν και 13 δημότες εξελέγησαν με κλήρωση.

 

Συγκεκριμένα τα μέλη της Επιτροπής είναι τα παρακάτω:

 

1. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με τακτικό εκπρόσωπο τον κ. ΚΑΜΠΟΛΗ Κωνσταντίνο  και αναπληρωτή αυτού τον κ. ΠΙΠΙΛΗ Κωνσταντίνο.

 

2. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΙΝΕΤΤΑΣ  με τακτικό εκπρόσωπο τον κ. Δαλάκα Ευάγγελο και αναπληρωτή  αυτού  τον κ. Κοκολογιαννάκη Ευάγγελο.

 

3.ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΚΑΡ ΚΑΙ ΝΙΣΟΣ» με  τακτικό εκπρόσωπο  τον κ. Χατζήνα Δημήτριο και αναπληρωτή αυτού τον κ. Χαλόφτη Παναγιώτη.

 

4. ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ με τακτικό εκπρόσωπο  την κ.Τσουρουφλή Δέσποινα με αναπληρωτή αυτής  τον κ. Χαλόφτη Νικόλαο.

 

5.ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΒΟΥΡΚΑΡΙ ΜΕΓΑΡΩΝ με  τακτικό εκπρόσωπο τον κ.Δέσκο Αναστάσιο και αναπληρωτή αυτού τον κ.Τσαρτακλέα Στέργιο.

 

6.ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ «ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» με τακτικό εκπρόσωπο  τον κ. Βόγκλη Αντώνη  και αναπληρωτή αυτού  τον κ. Σουρία Νικόλαο.

 

7.ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ –ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΒΛΥΧΑΔΑ ΜΕΓΑΡΩΝ» με  τακτικό εκπρόσωπο τον κ.Δάτσικα Φώτιο και αναπληρωτή αυτού την κ.Ταμπάκη Ελένη.

 

8.ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΜΕΓΑΡΩΝ με τακτικό εκπρόσωπο  τον κ. Πανταζή Νικόλαο και αναπληρωτή αυτού τον κ. Παπαπαύλο Κωνσταντίνο.

 

9. ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΛΜΥΡΕΣ» ΜΕΓΑΡΩΝ με τακτικό εκπρόσωπο την Παπαγιανοπούλου Καλή και αναπληρωτή αυτής τον  κ. Φωτίου Ιωάννη.

 

10. ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΡΙΤΩΝ ΚΙΝΕΤΤΑΣ  «ΆΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» με  τακτικό εκπρόσωπο τον κ.Μπράβο Ιωάννη και αναπληρωτή αυτού τον κ.Τουμπανιάρη Γεώργιο.

 

11. EΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ με τακτικό  εκπρόσωπο  τον κ. Χαλόφτη Παναγιώτη και αναπληρωτή αυτού τον κ.Χατζήνα Δημήτριο.

 

12. ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ» με  τακτικό εκπρόσωπο  τον κ.Ζαφειρίου Αθανάσιο και αναπληρωτή αυτού τον κ.Βελούδο  Ιωάννη.

 

13. ΣΩΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ με τακτικό εκπρόσωπο  τον κ.Κακαρίκο Αθανάσιο και αναπληρωτή αυτού την κ. Κιτσαή Μαρία.

 

14. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΚΟΜΑΙΟΣ» με τακτικό εκπρόσωπο του, την κ. Τσολιάκου Αγγελική και αναπληρωτή αυτής  τον κ.Σουριτζίδη Ανδρέα.

 

15. ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ με τακτικό εκπρόσωπο τον κ. Σουριτζίδη Ανδρέα και αναπληρωτή αυτού τον κ. Κακαρίκο Αθανάσιο.

 

16.ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΜΕΓΑΡΩΝ με τακτικό  εκπρόσωπο  τον κ.Μιχάλαρο Στέφανο και αναπληρωτή αυτού τον κ.Μιχαλάκη Χρήστο.

 

17. ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ

« ΆΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΝΟΣ» με τακτικό εκπρόσωπο τον κ.Παπαθανασίου Μελέτιο και αναπληρωτή αυτού τον κ.Γκοσδή Ηρακλή. 

 

18. ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ με τακτικό εκπρόσωπο τον κ.Μιχαλάκη Γεράσιμο και αναπληρωτή αυτού τον κ.Γιαννακάρη Δημήτριο.

 

19.ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ με τακτικό εκπρόσωπο τον κ. Μιχαλάκη Γεράσιμο και αναπληρωτή αυτού  τον κ. Σωτηρίου Γεώργιο.

 

20. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΩΓΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ EΙΔΙΚΕΣ AΝΑΓΚΕΣ με τακτικό εκπρόσωπο την κ.Σεργή Αναστασία και αναπληρωτή αυτής τον κ.Καστάνη Νικόλαο.

 

21. ΣΩΜΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ με τακτικό εκπρόσωπο την κ.Προίσκου Μαρία και αναπληρωτή αυτής την κ. Καρδάτου Μαρίνα.

 

22. ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΡΩΝ «ΚΟΥΡΟΣ» με  τακτικό εκπρόσωπo τον κ.Κατερινίτσα Αντώνιο και αναπληρωτή αυτού τον κ.Νάστο Παναγιώτη.

 

23.ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ” με  τακτικό εκπρόσωπο την κ. Κιουράνη Κική και αναπληρωτή αυτής τον κ. Χριστοδουλόπουλο Αναστάσιο.

 

24. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΑΧΗΣ με  τακτικό εκπρόσωπο τον κ.Αιγινίτη Σπυρίδωνα και αναπληρωτή αυτού την κ. Αιγινίτη Αναστασία.

 

25. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ με τακτικό εκπρόσωπό τον κ.Μπέη Γεώργιο και αναπληρωτή αυτού τον κ. Κάρκα Κωνσταντίνο. 

 

26. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ με τακτικό μέλος τον κ.Καστάνη Ιερόθεο και αναπληρωτή αυτού  τον κ.Κουλουριώτη Σωτήριο.

 

27. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ  με τακτικό μέλος την κ.Γκόλια Μάρθα και αναπληρωτή αυτής τον           κ. Μπουτζό Νικόλαο.

 

28. ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ με τακτικό μέλος την κ.Χατζοπούλου Μαρίνα και αναπληρωτή αυτής τον κ. Βαρελά Σωτήριο.

 

29. ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΓΑΡΩΝ με τακτικό μέλος τον κ..Στρατούρη Παναγή του Γεωργίου και αναπληρωτή αυτού τον κ. Λέλη Γεώργιο του Παναγιώτη.

 

30. ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ (Τοπικό Τμήμα Μεγάρων) με τακτικό μέλος τον κ. Σωτηρίου Κωνσταντίνο και αναπληρωτή αυτού την κ.Ρήγα Μαρία του Δημητρίου.

 

31. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ με τακτικό μέλος τον κ. Βόρδο Ανδρέα του Σπύρου και αναπληρωτή αυτού τον κ. Προίσκο Σπήλιο του Γεωργίου.

 

Εκ των δημοτών συμμετέχουν:

 

32. ΓΚΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

33. ΣΧΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

34. ΓΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

35. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΜΙΧΑΛΑΚΗ  ΕΛΕΝΗ

36. ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

37. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δια κληρώσεως εξελέγησαν και συμμετέχουν οι παρακάτω δημότες:

 

1. ΣΑΛΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

2. ΚΟΥΜΑΝΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

3. ΒΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

4. ΦΟΥΡΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

5. ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ -ΣΑΧΙΝΙΑΝ ΑΣΠΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

6. ΒΟΡΔΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

7. ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

8. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

9. ΜΕΞΙΑΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

10. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 

11. ΚΡΥΑΔΑΣ ΚΑΡΙΟΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

12. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

13. ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button