Η ώρα του Δημότη σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο στις 23 και 24 Ιανουαρίου

Την Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017, ώρα 7.30 μ.μ. μ.μ.. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Μεγάρων,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δ. Μιχάλαρος, προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους συμπολίτες στην διαδικασία της “ΩΡΑΣ του ΔΗΜΟΤΗ”.

 

Επίσης την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017, ώρα 7.30 μ.μ. ο κ. Μιχάλαρος προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην “Ωρα του Δημότη” στη Νέα Πέραμο, στο κτίριο του παλαιού Δημαρχείου.

 

Εκεί και στις δύο συνεδριάσεις,  θα βρίσκονται  ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, οι Αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Νομικών Προσώπων (ΔΗΚΕΔΗΜΕ και ΗΡΟΔΩΡΟΥ), για να ακούσουν τους πολίτες και να δοθούν απαντήσεις άμεσα στους ενδιαφερόμενους  αν αυτό είναι εφικτό κι αν όχι τα θέματα να καταγραφούν και θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και παράλληλα θα ενημερωθούν οι πολίτες.

 

Όπως είναι γνωστό ο κάθε δημότης και οι  εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων, μπορούν να έχουν με τη Διοίκηση του Δήμου ειλικρινή και υπεύθυνο διάλογο για όλα τα τοπικά θέματα και αν το επιθυμούν να προτείνουν εφικτές λύσεις προκειμένου, να δημιουργηθούν καλύτερες προϋποθέσεις για το μέλλον, την ανάπτυξη της περιοχής μας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

 

Την  όλη διαδικασία θα συντονίσει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Μιχάλαρος.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button