Συγκέντρωση Φαρμάκων για ενίσχυση των αναγκών του «Κοινωνικού Φαρμακείου»

Στην δύσκολη εποχή που ζούμε η υγεία είναι πρωταρχικό μέλημα για όλους ιδιαίτερα για το Δήμο και τους τοπικούς φορείς.

 

Η ζήτηση  για φάρμακα είναι μεγάλη και προφανώς κάτι πρέπει να γίνεται  έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσω του Κοινωνικού Φαρμακείου να ενισχύονται οι συμπολίτες που έχουν πραγματική ανάγκη.

 

Έτσι λοιπόν η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου με την συνεργασία των μελών  του Σώματος Έρευνας και Διάσωσης (ΣΕΔ) διοργανώνουν διήμερη δράση  με στόχο τη συγκέντρωση φαρμάκων στα Μέγαρα και στη Νέα Πέραμο για την ενίσχυση των αναγκών του Κοινωνικού φαρμακείου.

 

Συγκεκριμένα το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 ομάδες του Δήμου και του ΣΕΔ θα βρίσκονται στα Μέγαρα στο Κυριακούλειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Κεντρική Πλατεία των Μεγάρων από ώρες 10.00 έως 12.00 το μεσημέρι  και στο Δημοτικό Κατάστημα της Νέας Περάμου περιμένοντας τους συμπολίτες οι οποίοι θέλουν και μπορούν να προσφέρουν φάρμακα.

 

Το ίδιο θα γίνει και την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, στους ίδιους χώρους αλλά τις απογευματινές ώρες 6 έως 8 μ.μ.

 

Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος  Μεγάρων Κα Βανέσσα Μαυροειδή δήλωσε:

« Η συγκέντρωση Φαρμάκων είναι αναγκαία και απαραίτητη προκειμένου να ανταποκριθούμε στα αιτήματα των ωφελουμένων από το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Μεγαρέων.

 

Παρακαλούμε όλους τους συμπολίτες να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και να ενισχύσουν την προσπάθειά μας.

 

Είμαι σίγουρη ότι κι αυτή τη φορά όπως και άλλες προηγούμενες θα ανταποκριθούν και θα μας φέρουν Φάρμακα και θέλω προκαταβολικά να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες εκ μέρους της Διοίκησης του Δήμου και βεβαίως να ευχαριστήσω ειλικρινά  όλα τα μέλη και τη Διοίκηση του Σώματος Έρευνας και Διάσωσης (ΣΕΔ) Μεγάρων για την συγκινητική προσπάθεια που καταβάλλουν στο κοινωνικό σύνολο και την ευγενική τους συνεργασία το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου στα Μέγαρα και στη Νέα Πέραμο να συγκεντρώσουμε Φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button