Ολοκληρώθηκε το 3ο τουρνουά υποδομών ποδοσφαίρου «Σάκης Κουβάς – Μέγαρα 2016»

Στην ιστορία πέρασε πλέον και το 3ο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου με την επωνυμία ‘’Σάκης Κουβάς 2016’’ που διοργανώθηκε από τον Α.Σ. Ευκλείδης Μεγάρων και το Megara Sports Club. Κατά γενική ομολογία μπορούμε να πούμε πως ήταν το καλύτερο τουρνουά που έχει διεξαχθεί συγκρινόμενο με τα προηγούμενα. Η συμμετοχή  8 ομάδων, 18 ηλικιακών τμημάτων, 350 παιδιών, δεκάδων προπονητών, τεχνικών διευθυντών, σκάουτερς και συνοδών ομάδων που γέμισαν επί τρεις ημέρες το στάδιο Μεγάρων, είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας. Όλοι μαζί συνέβαλαν στο να διεξαχθεί ένα πραγματικά σπουδαίο αθλητικό γεγονός, όχι μόνο για την πόλη μας αλλά και για την ευρύτερη περιοχή.

 

Σημαντικό όμως είναι να αναφερθούμε και στους ανθρώπους αυτούς, που από το δικό τους πόστο ο καθένας, έδωσε την δυνατότητα της άρτιας διεξαγωγής της όλης οργάνωσης.

 

Το πρώτο και μεγαλύτερο ευχαριστώ, θα πούμε στον μεγάλο άσσο των γηπέδων Σάκη Κουβά, ο οποίος με πολύ μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση μας εμπιστεύτηκε το όνομα του να κοσμήσει για τρίτη συνεχή χρονιά την διοργάνωσή μας.

 

Στην επίσημη έναρξη του Τουρνουά μίλησε ο Σάκης Κουβάς ο οποίος τόνισε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός, στην διαμόρφωση του ατόμου. Ιδιαίτερα εάν πρόκειται για μικρά παιδιά τα οποία δημιουργούν τον χαρακτήρα τους σε αυτές τις ηλικίες.

 

Ιδιαίτερη μνεία έκανε και στον επίσης μεγάλο άσσο του τοπικού ποδοσφαίρου κ. Κεφαλόπουλο Ελευθέριο που και αυτός προσέφερε στο τοπικό ποδοσφαιρικό στερέωμα.

 

Ευχαριστίες οφείλουμε στους, Κους Δήμαρχο Μεγαρέων κο Σταμούλη Γρηγόριο, τον Αντιδήμαρχο Μεγαρέων κο Καράμπελα Κων/νο, την πρόεδρο ΝΠΔΔ Ηρόδωρος όπου έχει στην αρμοδιότητά του τον αθλητικό τομέα κα Ρήγα Ιωάννα και τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΜΕ κο Κορώση Σπύρο για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων (τα οποία ήταν σε άψογη κατάσταση) και την εν γένει στήριξη τους υλική και οικονομική στη διοργάνωση.

 

Ευχαριστούμε τον υπεύθυνο του δικτύου Σχολών της ΠΑΕ Ατρομήτου Αθηνών κο Αποστόλου Απόστολο καθώς και τον υπεύθυνο των ακαδημιών του ερασιτέχνη Ατρομήτου κο Θανάση Κασπίρη, για τη αμέριστη στήριξη τους και την αύρα που έδωσαν στο τουρνουά τα παιδιά και οι προπονητές των ακαδημιών της αθηναϊκής ομάδας της super league.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς που στήριξαν οικονομικά το τουρνουά:

Εφημερίδα ‘’Άποψη’’ Μεγάρων & Δυτ. Αττικης

Το ‘’Megara Sports Club’’

Κάβα Οικονομόπουλος Χρήστος

Υαλικά ‘’Έλενα’’

Copy Center- Ψηφιακές Εκτυπώσεις ‘’Johnny’s’’

Ξενοδοχείο ‘’Κοkkinis Hotel’’

Καράμπελας Κων/νος Οφθαλμίατρος

Σιδέρη Δημήτριο Ηχητικά

 

Όπου χωρίς την στήριξή τους θα ήταν πολύ δύσκολη η διεξαγωγή της διοργάνωσης.

 

Επίσης τα εύσημα δίνουμε στους υπεύθυνους της διαιτησίας Κους Δημόπουλο & Δημητρακόπουλο αλλά και σε όλους τους διαιτητές των αγώνων, που με πρώτο γνώμονα την δικαιοσύνη και την ασφάλεια των παιδιών έκριναν όλους τους αγώνες. Σημαντική και η παρουσία των ιατρών – νοσηλευτών όπου ήταν εκεί για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες όταν χρειαστεί,  καθώς και το ασθενοφόρο του δήμου που ήταν σε επιφυλακή και τις 3 ημέρες των αγώνων προς αποφυγήν κάποιου έκτακτου περιστατικού.

 

Την εταιρεία ‘’Soccer Promo’’ των Τσάρτα & Μαραθωνίτη που επέλεξε το τουρνουά μας για την παρουσίαση του Teq Ball για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
           

Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους των άλλων ομάδων της πόλης μας για την κατανόηση που έδειξαν τις 3 ημέρες του τουρνουά κατά τις οποίες αναγκάστηκαν να μεταβάλλουν λίγο το πρόγραμμα των προπονήσεών τους.
           

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους υπαλλήλους του σταδίου που εξυπηρέτησαν κάθε ανάγκη που παρουσιάστηκε στη σωστή φιλοξενία των ομάδων και που ήταν πρόθυμοι να μας δώσουν λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημά μας.
          

Τέλος ευχαριστούμε κυρίως τα παιδιά, όλους τους γονείς τους, τους παράγοντες, τους προπονητές και τους υπευθύνους των φιλοξενούμενων ομάδων, Πανελευσινιακού, Νέας Περάμου, Ευκλείδης Μεγάρων, Ατρόμητος Αθηνών, Αθλούπολη Κορίνθου, ΑΕ Σαλαμίνας, Ηρακλής Ελευσίνας, Αναγέννηση Πετρούπολης, Νταγκολ Σαλαμίνας που συμμετείχαν σ’ αυτήν την γιορτή του ποδοσφαίρου στο 3ο Τουρνουά Ακαδημιών ‘’Σάκης Κουβάς 2016’’ και γίναμε όλοι μαζί οικογένεια, με στόχο την διασκέδαση και την άθληση των παιδιών μας.  

 

Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε όλους στο 4ο τουρνουά "Σάκης Κουβάς – Μέγαρα 2017".

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Κος Δήμαρχος Μεγαρέων Σταμούλης Γρηγόριος, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Μιχάλαρος Γεώργιος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Καράμπελας Κων/νος & Πολυχρόνης Ιερόθεος, η Πρόεδρος του ΗΡΟΔΩΡΟΥ κ. Ρήγα Ιωάννα, η Πρόεδρος της Β’ βάθμιας σχολικής επιτροπής Μεγάρων δ/δα Βογιατζή Εμμανουέλλα, ο δ. σύμβουλος κ. Σταμούλης Ιωάννης, ο αντιπρόεδρος ΕΠΣΔΑ κ. Πάνος Μελέτιος, ο υπεύθυνος ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Αποστόλου Απόστολος, ο υπεύθυνος του ερασιτέχνη Ατρομήτου κ. Κασπίρης Αθανάσιος, ο τ. Πρόεδρος του Α.Σ. Ευκλείδη κ. Χατζηάδης Κων/νος.

 

Οι πρωταθλητές ανά κατηγορία που ανεδείχθησαν είναι οι εξής:

Κατηγορία pre-JUNIOR: 1ος Νικητής Ακαδημία Νέας Περάμου

Κατηγορία JUNIOR: 1ος Νικητής Αθλούπολη Κορίνθου

1ος σκόρερ         Λαγός (Αθλούπολη)

MVP                      Σβίγκος (Ν. Πέραμος)

MVG                     Ογκρανάι (Αθλούπολη)

Κατηγορία ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ: 1ος Νικητής Ατρόμητος Αθήνας

1ος σκόρερ         Λιακόπουλος (Ευκλείδης)

MVP                      Μητρόπουλος (Ατρόμητος)

MVG                     Μητσόπουλος (Ατρόμητος)

Κατηγορία ΠΑΙΔΙΚΟ: 1ος Νικητής Ατρόμητος Αθήνας

1ος σκόρερ         Στέφας (Ευκλείδης) & Πετσίτης (Ατρόμητος)

MVP                      Μιχαήλης (Νέα Πέραμος)

MVG                     Μάργαρης (Ευκλείδης)

Κύπελλο ήθους: Ηρακλής Ελευσίνας  

Πρώτος σκόρερ του τουρνουά ήταν ο Γιώργος Πετσίτης του Ατρομήτου Αθήνας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button