Κύζικος: «Δεν οδηγούν στην επιτυχία οι τακτικές μικρότητας»

Λίγα 24ωρα μετά το μεταξύ ματς των ομάδων στη Χαλκίδα για την 2η αγωνιστική των Play out της Volleyleague, η ομάδα της Ν. Περάμου με ανακοίνωσή της διαμαρτύρεται  για την φιλοξενία του Ηρακλή Χαλκίδας και τις “τακτικές μικρότητας” όπως χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων την άρνηση των γηπεδούχων να παραχωρήσουν μπάλες για την έναρξη της καθιερωμένης προθέρμανσης.

Αναλυτικά η επιστολή της Κυζίκου. Ν. Περάμου

«Κύριοι,
Την Κυριακή 9/4 και ώρα περίπου 18.40 η ομάδα μας εξήλθε των αποδυτηρίων του κλειστού γυμναστηρίου Τ. Καμπούρης , προκειμένου να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη της καθιερωμένης προθέρμανσης εν όψει το αγώνα play outs με την ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας , ο οποίος ήταν ορισμένος για τις 19.30 μ.μ.

Προς μεγάλη μας έκπληξη , όταν οι αθλητές της ομάδας μας Μ. Σαρικεϊσογλου και Δ. Λυκουρέσης ζήτησαν τις μπάλες που ο γηπεδούχος είθισται να παραχωρεί στον φιλοξενούμενο , έλαβαν την απάντηση από δυο αθλητές του Ηρακλή Χαλκίδας καθώς και από τον φροντιστή ότι « ο κ. Γκολίτσης έχει δώσει εντολή να μην δοθούν μπάλες νωρίτερα από τον προκαθορισμένο χρόνο της προθέρμανσης, έτσι ώστε να μην πραγματοποιούν πάσες οι πασαδόροι , στα πλαίσια του εγκλιματισμού τους σχετικά με τις αποστάσεις του γηπέδου!!!»

Το γεγονός επιβεβαιώθηκε στα επόμενα λεπτά , μιας και οι μπάλες δόθηκαν στην ομάδα της ΚΥΖΙΚΟΥ στις 18.56 και με τη δικαιολόγηση ότι εκείνη την ώρα ήρθε ο επιστάτης του γηπέδου , ο οποίος είχε και το κλειδί!
Σημειωτέο δε ότι κατά την άφιξη της ομάδας στο γήπεδο οι εν λόγω μπάλες χρησιμοποιούνταν από ομάδα κορασίδων –νεανίδων η οποία είχε προπόνηση.

Αγαπητοί φίλοι και συνοδοιπόροι του Ηρακλή Χαλκίδας
Αγαπητέ κ. Γκολίτση
Πραγματικά λυπούμαστε πολύ αν τα γεγονότα τα οποία αναφέρθηκαν είναι αληθή. Στο επίπεδο της volleyleague του οποίου τυγχάνετε εκπρόσωπος, δεν αρμόζουν τέτοιες τακτικές.
Η ιστορία τόσο των περασμένων δυο ετών που συναντιούνται οι ομάδες μας όσο και το πρόσφατο παρελθόν , θα έπρεπε να σας έχουν διδάξει ότι οι προπονητικές τακτικές είναι εκείνες που οδηγούν σε επιτυχία και όχι οι τακτικές «μικρότητας».

Εκπαιδεύστε επίσης τους φίλαθλους σας να μην είναι οπαδοί!
Μάθετε στο φίλαθλο κοινό σας ποια είναι η ιστορία του Σταύρου Κατσανεβάκη και ότι όσο και αν διψάει κάποιος για την πολυπόθητη νίκη, δεν επιτρέπεται να βρίζει.

Σας θυμίζουμε ότι κατά την άφιξη σας στην έδρα μας κατά την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος , το σωματείο της ΚΥΖΙΚΟΥ προσέφερε στους αθλητές σας κατά την πρωινή προπόνηση φρούτα, χυμούς, νερό καθώς και δυο εθελοντές οι οποίοι βρεθήκανε στο γήπεδο των αγίων Θεοδώρων διασχίζοντας 25 χιλιόμετρα από τη Νέα Πέραμο , προκειμένου να φροντίσουν την φιλοξενούμενη ομάδα (εν προκειμένω τον ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ) και να παραμείνουν δίπλα σας καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας στο γήπεδο.

Το ίδιο να είστε βέβαιοι ότι θα πράξουμε όλοι και κατά την άφιξη σας στις 22/4 , εν όψει του μεταξύ μας αγώνα.
Το ευ αγωνίζεσθε και η ευγενής άμιλλα κύριοι , για την ομάδα της ΚΥΖΙΚΟΥ ήταν και θα είναι πάνω από τις κατηγορίες και τα πρωταθλήματα.

Σας το αποδείξαμε και πέρσι το Μάιο στην πόλη του Βόλου ως πρωταθλητές της Α2 , όταν οι αθλητές μας πανηγύριζαν αγκαλιάζοντας και τους δικούς σας που τερμάτισαν δεύτεροι (βλ. φωτο).
Ευχόμαστε σε όλους λοιπόν καλή πορεία
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ ΤΑΑ ΚΥΖΙΚΟΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button