Σε ευχάριστο κλίμα ο εορτασμός της Παγκόσμιας ημέρας ηλικιωμένων

Μια ξεχωριστή ημέρα με ατμόσφαιρα ευεξίας, μακριά από το θόρυβο της πόλης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν 200 μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας στην περιοχή του Πευκενέα στο κτήμα Κάνιαρη.
Η ημέρα ξεκίνησε με μετάβαση των μελών με πούλμαν στο κτήμα, ακολούθησε περιήγηση στον αμπελώνα και ξενάγηση στους χώρους παραγωγής και εμφιάλωσης και συνεχίστηκε με ένα απόλυτα ελληνικό γεύμα συνοδευόμενο αρμονικά με τα κρασιά που εμφιαλώνονται στο κτήμα.

Τη γιορτή προλόγισε η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» κα Γιάννα Ρήγα και ευχαρίστησε τόσο τα μέλη για τη συμμετοχή τους όσο και το προσωπικό των ΚΑΠΗ το οποίο δίνει καθημερινά όλες τις δυνάμεις του για τις ανάγκες των ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας στηρίζοντας ταυτόχρονα την κάθε εκδήλωση. Στη συνέχεια απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό για την ημέρα ο κ. Βασίλης Γκινόπουλος από την συντονιστική επιστροπήτων ΚΑΠΗ.
Ο Δήμαρχος κος Γρηγόρης Σταμούλης, στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε την
Πρόεδρο κ. Γιάννα Ρήγα, τον αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Σταμούλη, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» και το προσωπικό, αναφέρθηκε στην ανάγκη υποστήριξης της Τρίτης Ηλικίας και υποσχέθηκε την αμέριστη φροντίδα του και στήριξη στα προγράμματα που εφαρμόζονται στις δομές των ΚΑΠΗ.

Το «παρών» στην γιορτή έδωσαν ο Βουλευτής κ. Θανάσης Μπούρας, τα μέλη του ΔΣ του «ΗΡΟΔΩΡΟΥ» κ. Δημήτρης Πλαταράς και κ. Αριστοτέλης Δομπρογιάννης, το μέλος του ΔΣ της ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.ΜΕ κ. Ράνια Παπαθανασίου και το προσωπικό του νομικού προσώπου.

Ακολούθησε γλέντι με πολύ κέφι και τραγούδια, μέχρι αργά το απόγευμα. Αισιοδοξία, χαμόγελα, χειροκροτήματα μία χαρούμενη ατμόσφαιρα, με πολλή κέφι και χορό.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button