Δήμος Μεγαρέων: «Το «όνειρο» για την υδροδότηση της Κινέτας υλοποιείται»

Το «όνειρο», για την υδροδότηση της Κινέτας υλοποιείται. Αυτός είναι ο τίτλος δελτίου τύπου από το γραφείο επικοινωνίας του δήμου Μεγαρέων, το οποίο αναφέρει διεξοδικά:

Η υδροδότηση της Κινέτας από το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ ήταν όνειρο και προσδοκία των κατοίκων για πολλές δεκαετίες κι έφτασε η ώρα της υλοποίησής του. Ούτε είναι ψέματα ούτε είναι οφθαλμαπάτη.

Υστερα από σειρά διαδικασιών, που διήρκεσαν πολύ χρόνο το έργο αυτό επιτέλους χρηματοδοτήθηκε και ύστερα από διαγωνισμό εγκαταστάθηκε ο ανάδοχος και ξεκίνησαν οι εργασίες.

Έπαψε η υπόθεση αυτή να είναι απλά μία προεκλογική υπόσχεση και να είναι ένα σπουδαίο γεγονός, το οποίο φυσικά και αναντίρρητα και χωρίς να παραγνωρίζεται η συμμετοχή και άλλων, πιστώνεται στον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη, ο οποίος ευτύχησε να είναι και παρών στις πρώτες εκσκαφές, για την κατασκευή των δύο δεξαμενών, που θα γίνουν σύμφωνα με την μελέτη του έργου, την περασμένη εβδομάδα, από όπου είναι και οι συνημμένες φωτογραφίες, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020, με τον εκπρόσωπο της κατασκευαστικής εταιρείας και νομοτελειακά θα είναι εκείνος, που θα ανοίξει τον κρουνό, για την τροφοδότηση του δικτύου υδρεύσεως της περιοχής στα επίσημα εγκαίνια του έργου.

Πλέον και ο οιοσδήποτε κακόπιστος έχει πειστεί ότι το έργο ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

« Ξεκίνησε η υλοποίηση του έργου της μεταφοράς νερού της ΕΥΔΑΠ στην Κινέττα. Χθες επισκεφθήκαμε, με τον εκπρόσωπο της εταιρείας, που έχει αναλάβει το έργο, τον χώρο όπου έχουν αρχίσει εργασίες για την κατασκευή των δύο δεξαμενών, που θα τροφοδοτούν όλη την Κινέττα.

Τώρα πλέον δεν πρέπει να υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία, ότι πολύ σύντομα λύνεται το σοβαρό πρόβλημα της υδροδότησης της Κινέτας και ότι ο διακαής πόθος, εδώ και δεκαετίες, των κατοίκων της ικανοποιείται.

Εκτιμάται, ότι μέχρι να ολοκληρωθεί αυτό το έργο, η ΕΥΔΑΠ θα κατασκευάσει και το εσωτερικό δίκτυο της Κινέτας».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button