Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στα Μέγαρα

Με σχετική  εισήγηση   της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και απόφαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων προωθήθηκε αρμοδίως το ζήτημα της ίδρυσης και λειτουργίας  Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο πλαίσιο των δομών του προγράμματος της Δια βίου μάθησης στα Μέγαρα.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Γιάννης Βασιλείου, είχε σχετική συνάντηση με τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Πελεγρίνη, την περασμένη εβδομάδα, όπου και εισηγήθηκε το θέμα αυτό, του οποίου  φαίνεται να έχει δρομολογηθεί η ίδρυση και η λειτουργία.

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Η προώθηση της δια βίου μάθησης και οι δομές δεύτερης ευκαιρίας, αποτελούν βασικούς άξονες ουσιαστικής παρέμβασης, στον ευαίσθητο τομέα της Παιδείας.

 

 Θέλω να εκφράσω τις θερμές μας ευχαριστίες στον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Γιάννη Βασιλείου,  ο οποίος από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε το θέμα της ίδρυσης και λειτουργίας Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στα Μέγαρα και τον αρμόδιο Υφυπουργό Παιδείας κ. Πελεγρίνη, ο οποίος εξετάζει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον  το σημαντικό αυτό θέμα και αναμένεται να δώσει λύση με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button