Σ.Γ.Μεγάρων: Συνέχεια επιτυχών με 2 χρυσά και 1 χάλκινο

Μετά τα δύο χάλκινα μετάλλια τον περασμένο μήνα ήρθε η συνέχεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ολοκλήρωσε την συμμετοχή του το αγωνιστικό τμήμα του Σ.Γ.Μεγάρων στο Ανοιχτό Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντο παίδων-κορασίδων Πανελληνίου συμμετοχής.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο ΄Κανήθου΄ στην πόλη της Χαλκίδας στις 28-29 Μαΐου 2011, η οποία ήταν επιτυχημένοι με πολλούς εντυπωσιακούς αγώνες.

Ο Σ.Γ.Μεγάρων συνολικά κατέκτησε τρία μετάλλια από τα οποία δύο χρυσά και ένα χάλκινο. Τα δύο χρυσά κατέκτησαν οι Μπέης Γιάννης, Αργυρίου Νίκος, το χάλκινο ο Χατζαντωνάκης Μιχάλης ενώ στην πρώτη οκτάδα τερμάτισε ο Νομικός Γιώργος. Όλα τα παιδιά είναι άξια συγχαρητηρίων διότι αγωνίστηκαν με ήθος και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Οι προπονητές Στρατούρης Χρήστος 5ο Dan και Κούρσος Μελέτης 5ο Dan, οι οποίοι διαθέτουν μεγάλη εμπειρία από αγώνες, έμειναν ικανοποιημένοι από τις προσπάθειες των αθλητών τους βλέποντας επίσης ότι τα ταλέντα του συλλόγου τους προοδεύουν και οι προσπάθειες τους βρίσκουν αντίκρισμα. Οι δραστηριότητες στο συλλόγου δεν σταματούν αλλά συνεχίζονται και το καλοκαίρι.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button