Γεμάτο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο για την ακαδημία του Μεγαρικού – Ολυμπιακού Μεγάρων

Η ανδρική του Μεγαρικού ηττήθηκε δύσκολα με 2-1 από τον Ασπρόπυργο

«Νικηφόρα σχεδόν όλα τα παιχνίδια που έδωσε η ακαδημία μας το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου 2022 στα πλαίσια τόσο του επίσημου πρωταθλήματος της ΕΠΣΔΑ όσο και στο τουρνουά West Attica League», αναφέρει δελτίο τύπο της ομάδας του Μεγαρικού.

Κ12: Τα αστέρια του Γιώργου Χατζή πέρασαν νικηφόρα και στα δύο παιχνίδια που έδωσαν, τόσο με τον Μανδραϊκό για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΔΑ με σκορ 7-3, όσο και με τον Πυρρίχιο Ασπροπύργου για το τουρνουά West Attica League με το ίδιο σκορ 7-3. Σταθερά και με μεθοδικότητα ο προπονητής τού τμήματος, Χατζής Γ., ανεβάζει την επίδοση των μικρών ποδοσφαιριστών του, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο.

Κ14: Πολύτιμη ισοπαλία 1-1 απέσπασε το τμήμα του Κώστα Σαμπάνη από τον ανταγωνιστικό Ερμή Άνω Λιοσίων για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΔΑ. Ομολογουμένως φέτος οι μικροί παρουσιάζουν μία πολύ μεγάλη βελτίωση και αποδοτικότητα, που αντικατοπτρίζεται στο γήπεδο.

Κ16: Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της ΕΠΣΔΑ σκαρφάλωσε το τμήμα του Δημήτρη Κέλλη μετά από τη νίκη που πήρε από τον πολύ καλό Ερμή Άνω Λιοσίων με 4-0. Σταθερή και όλο και αυξανόμενη η απόδοση, σε κάθε αγώνα, των ποδοσφαιριστών του, Κέλλη Δ., προχωράνε βήμα – βήμα για το καλύτερο αποτέλεσμα κάθε εβδομάδα παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Ευχαριστούμε τις ομάδες του Μανδραϊκού, του Πυρρίχιου, του Ερμή Άνω Λιοσίων για τη συνεργασία.

Για το σύνολο της ανδρικής ομάδας του Μεαρικού, που ηττήθηκε δύσκολα από τον Ασπρόπυργο με 2-1, δελτίο τύπου αναφέρει:

Πολύ δυνατά μπήκε στο γήπεδο ο Μεγαρικός αντιμέτωπος με τον πρωτοπόρο Ασπρόπυργο, στο μεταξύ τους παιχνίδι εκτός έδρας το Σάββατο 10/12/2022. Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα με χαμένες ευκαιρίες για γκολ για τον Μεγαρικό, του Κώνστα από τετ – α – τετ στο 1’ λεπτό και με τον Καλέμι να χάνει τρεις ευκαιρίες.

Στην επανάληψη στο 53’ ο Νέρες έβαλε το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους και το επανέλαβε στο 72’ με κεφαλιά. Ο Μεγαρικός μείωσε στο 79’ με τον Κώνστα μετά από πάσα του Καλέμι και διαμορφώθηκε το τελικό 2-1. Παρόλες τις ευκαιρίες και το πολύ καλό ποδόσφαιρο ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφερε ο Μεγαρικός να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Παρόλα αυτά η εμφάνιση της ομάδας του Μεγαρικού ήταν εξαιρετική και με πολύ πάθος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ (Μίχας): Μίχος, Δημακάκος, Πίνης, Βουρνάζος, Κοντούλης, Τύρπος, Τσαγιάννης, Σερέπας, Νέρες, Μακρίδης, Νταφόπουλος.
ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ (Ζήκος): Χόντος, Χύτας, Δρυμούσης, Χάντης, Χιώτης, Πέππας, Καλέμι, Μαρουδής, Κώνστας, Γκίνης, Καστάνης.
Ευχαριστούμε την ομάδα του Ασπροπύργου για την φιλοξενία.
Η ομάδα συνεχίζει ενωμένη την πορεία της στο πρωτάθλημα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button