Προβοκάτσια καταγγέλει ο Δήμος Μεγαρέων στα Δημοτικά Σφαγεία

Μήνυση “κατ’ αγνώστων”, καταθέτει ο Δήμος Μεγαρέων με αφορμή το γεγονός ότι άγνωστοι παραβίασαν την είσοδο στα Δημοτικά Σφαγεία στον Άγιο Στέφανο και μέσα από τον αγωγό των ομβρίων που βρίσκεται στο κέντρο της αυλής, έριξαν απόβλητα, πιθανόν με βυτιοφόρο και μέσα από το ρέμα του Αγίου Στεφάνου έφτασαν μέχρι το νερό του Μέξια, προκαλώντας αρκετά μεγάλη ρύπανση και έντονη δυσοσμία στην περιοχή.

 

Με τον τρόπο αυτό προσπάθησαν να εκθέσουν το Δήμο, δείχνοντας πως τα λύματα βγαίνουν από τα Σφαγεία.

 

Ελήφθη δείγμα του υγρού, το οποίο εστάλη σε πιστοποιημένο εργαστήριο χημείας, προκειμένου να διαπιστωθεί επισήμως η προέλευση του υγρού, το οποίο σαφέστατα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα Σφαγεία.

 

Το γεγονός αυτό προσδιορίζεται μάλλον στα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου 7 Μαρτίου 2015 και όλως περιέργως και συμπτωματικά όταν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της περασμένης Τετάρτης 4 Μαρτίου ετέθη θέμα σχετικά με τη λειτουργία των Δημοτικών Σφαγείων.

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων ύστερα από αναφορά του υπαλλήλου των Δημοτικών Σφαγείων και καταγγελίες συμπολιτών , τη Δευτέρα το πρωί συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Δήμα, Κτηνίατρο, πραγματοποίησαν αυτοψία όπου διαπίστωσαν το γεγονός και τον τρόπο με τον οποίο δημιουργήθηκε η ρύπανση, που καταφανέστατα δείχνει προβοκάτσια.

 

Αμέσως μετά ο κ. Σταμούλης έδωσε εντολή για υποβολή μηνύσεως κατ’ αγνώστων και παράλληλα κατήγγειλε το γεγονός σημειώνοντας ότι πρόκειται για φτηνή και άθλια προβοκάτσια εναντίον του Δήμου.

 

Τέτοιες ενέργειες πρόσθεσε «είναι κατακριτέες και φυσικά δεν επιτρέπονται να γίνονται από τον οποιοδήποτε και για κανένα λόγο, αφού ρυπαίνεται το περιβάλλον και κινδυνεύει άμεσα η δημόσια υγεία και ασφαλώς τον λόγο τώρα έχει η δικαιοσύνη». 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button