Εύκολα ο Βύζας Μεγάρων 2-0 τον Πυρρίχιο Ασπροπύργου

Παρά τον δυνατό άνεμο που δε βοήθησε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, ο Βύζας κέρδισε με 2-0 τον Πυρρίχιο Ασπροπύργου, με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με κόντρα άνεμο από τους Κλωνάρη και Δέσκο.

Πιο αναλυτικά, στο 19′ ο Δρίτσας έκανε όμορφη ενέργεια από δεξιά, έβγαλε τη σέντρα και ο Μουσκάι διεκδίκησε την κεφαλιά, με την μπάλα να στρώνεται στον Κλωνάρη όπου σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Στο 24′ ο Δέσκος με προβολή σημείωσε το 2-0 καθώς οι γηπεδούχοι είχαν συνεχώς την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Επίσης, οι φιλεξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια στο τελευταίο δεκάλεπτο (82′ Δανιηλίδης, 92′ Ανθόπουλος), στις μοναδικές στιγμές που απείλησαν την εστία του Ανδρέου.

Βύζας Μεγάρων (προπονητής Μάκης Πανταζής): Ανδρέου, Μάλλης, Τσίγκρης, Μήτσος (75’Φρυγανάς), Εμετόβ, Κουρκούτης, Δρίτσας, Καραγιάννης, Μουσκάι, Κλωνάρης(67’ Πανταζής Α- 81’ Μπούρης), Δέσκος.

Πυρρίχιος Ασπροπύργου (προπονητής Θάνος Κούπκιολης): Στεφανίδης (46’ Τσντζιλίδας), Τριανταφυλλίδης, Μερκάι, Μαυροδόντης, Παντελής, Παραιχταρίδης, Ερμπαλίδης, Πιπερίδης (85’Ανθόπουλος), Σότα(66’ Δανιηλίδης), Παπαδόπουλος, Αποστολόπουλος (60’ Μαυράκης).

Οι δύο σκόρερ του Βύζα, Κλωνάρης και Δέσκος (δεξιά)

Παρόμοια άρθρα

Back to top button