Πρώτη έκθεση μεγαρικών προϊόντων στο Σύνταγμα

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της νέας προσέγγισης των θεμάτων που αφορούν στην ανάπτυξη του Δήμου Μεγαρέων, ο Δήμαρχος κ. Σταμούλης με τον Πρόεδρο της ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.ΜΕ κ. Κορώση, είχαν την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, συνάντηση στα γραφεία της εταιρείας ΜΕΤΡΟ ΑΕ, διαχειρίστριας εταιρείας του μετρό της Αθήνας.

 

Στην συνάντηση αυτήν ρυθμίστηκαν και συμφωνήθηκαν οι τελικές λεπτομέρειες για την πραγματοποίηση της εκθέσεως Μεγαρικών προϊόντων στον εκθεσιακό χώρο του μετρό Συντάγματος.

 

Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή προσπάθεια, που για πρώτη φορά γίνεται, για την ανάδειξη των προϊόντων της Μεγαρικής γης στον γνωστότερο και κεντρικότερο χώρο της πρωτεύουσας και η οποία θα τύχει πανελλήνιας προβολής. Το ενδιαφέρον των συνδημοτών μας παραγωγών  είναι έντονο, διότι μέσα από την έκθεση αυτήν θα γίνουν ευρέως γνωστά τα προϊόντα του τόπου μας, και με κατάλληλους χειρισμούς μπορεί να γίνουν αφετηρία ανάπτυξης και προόδου της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.

 

Προτεραιότητα, πρώτη έγνοια της Διοίκησης, του κ. Σταμούλη και των συνεργατών του είναι η ανάδειξη, η προώθηση, η βοήθεια στο μέτρο των δυνατοτήτων του Δήμου Μεγαρέων, όλων των δραστηριοτήτων, όλων των παραγωγών και των επαγγελματιών, ώστε να επέλθει ανάπτυξη και πρόοδος στον τόπο μας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button