Χαμηλές θερμοκρασίες με ανοικτές τις αίθουσες των ΚΑΠΗ σε ολόκληρο τον δήμο Μεγαρέων

Στις αίθουσες υπάρχει δυνατότητα για φιλοξενία μέχρι 9 ατόμων με τήρηση όλων των μέτρων κατά του covid - 19

Οι αίθουσες των ΚΑΠΗ σε Μέγαρα, Νέα Πέραμο και Κινέτα, είναι έτοιμες, για φιλοξενία ατόμων, που έχουν ανάγκη λόγω της κακοκαιρίας, με την τήρηση όλων των μέτρων κατά της πανδημίας
Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, που όπως προειδοποιεί η ΕΜΥ αναμένεται να επικρατήσουν στην περιοχή από την προσεχή Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, ο δήμος Μεγαρέων γνωστοποιεί ότι οι αίθουσες των ΚΑΠΗ στα Μέγαρα, στη Νέα Πέραμο και στην Κινέτα είναι έτοιμες να δεχθούν άτομα, που θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με το κρύο, όσο διαρκέσει η κακοκαιρία.

Στις αίθουσες αυτές υπάρχει δυνατότητα για φιλοξενία μέχρι 9 ατόμων με την τήρηση όλων των μέτρων, που προβλέπονται για πρόληψη διασποράς της πανδημίας (Μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, αποστάσεις,) κατάλληλος αερισμός και θέρμανση κι αν χρειαστεί με φροντίδες του υπεύθυνου, για θέματα υγείας του δήμου Μεγαρέων ιατρού κ. Κώστα Καράμπελα, προέδρου του δημοτικού συμβουλίου είναι δυνατόν να υποβληθούν και σε rapid test για τον covid – 19.

Οι έχοντες λοιπόν ανάγκη διαμονής – διανυκτέρευσης στους θερμαινόμενους χώρους, για την αντιμετώπιση του ψύχους στον δήμο Μεγαρέων μπορούν να επικοινωνούν με το συντονιστικό κέντρο στο τηλέφωνο: 22960 80150.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button