Πρόγραμμα εορτασμού Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 2020

Από τον δήμαρχο Μεγαρέων Γρ. Σταμούλη ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 2020, το οποίο λόγω των έκτακτων συνθηκών που διανύουμε και λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα περιοριστικά μέτρα και οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού θα έχει ως εξής:

– Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων καταστημάτων, του Δημαρχείου, των καταστημάτων των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού και Δημοσίου Δικαίου, των Τραπεζών, των Οργανισμών, των οικιών, των οδών και των πλατειών των πόλεων από το πρωί της 27ης Οκτωβρίου μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2020.

– Φωταγώγηση των πόλεων, των Δημοσίων καταστημάτων και του Δημαρχείου, των καταστημάτων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, Τραπεζών, Οργανισμών κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2020.

– Διακόσμηση των Σχολείων, Δημοτικών και Αστυνομικών Καταστημάτων και του Δημαρχείου με εικόνες από το θεματολόγιο του Ιστορικού Έπους.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

– Ώρα 10.00 Κωδωνοκρουσία των Ιερών Ναών των πόλεων.

– Ώρα 10.05 Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Μεγάρων.

– Ώρα 10.30 Κατάθεση Στεφάνου, στο μνημείο των πεσόντων στην Πλατεία Ηρώων στα Μέγαρα, από τον Δήμαρχο Μεγαρέων.

– Ώρα 11.00 Αποκαλυπτήρια Ανδριάντος ΒΥΖΑΝΤΟΣ, στο χώρο έμπροσθεν του Δημαρχείου Μεγάρων.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, για την πρόληψη της διασποράς του Κορωνοϊού, εφέτος ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΤΙΚΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ι. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button