Προεκλογική Ομιλία Σταμάτη Πουλή στο κέντρο Dionysos Palace

Την Κυριακή στις 30 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία του Υποψηφίου Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμάτη Πουλή στα Μέγαρα, στο κέντρο Dionysos Palace. Ήταν μία προεκλογική εκδήλωση με έντονο κοινωνικό χαρακτήρα καθώς πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων & Σαλαμίνος. Στην εκδήλωση συγκεντρώθηκαν στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα παρευρέθηκε ο πρώην Δήμαρχος Μεγαρέων και Νέας Περάμου κ. Ιωάννης Μαρινάκης, ο νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη κ. Λευτέρης Κοσμόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημ.Το.Μεγάρων και Νέας Περάμου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Σακελλαρίου και ο Αντιπρόεδρος αντίστοιχα κ. Παναγιώτης Νικηφόρος, τα μέλη της Δημ.Το Μεγάρων και Νέας Περάμου κ. Μελέτη Κακαρίκο, κ. Γιώργο Στατούρη και κα Λίτσα Παναγιωτοπούλου, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μεγάρων και Νέας Περάμου κ. Σωτήρης Πιλίλης, ο Συντονιστής Περιφέρειας Αττικής & Νήσων της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανάσιος Δρένης , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Κολάτας, η νεοεκλεγείσα Δημοτική Σύμβουλος και Προπονήτρια Εθνικής Ελλάδας Ziou Zitsou κα Αικατερίνη Μπαμπαλού καθώς και οι πρώην Αντιδήμαρχοι Μεγάρων και Νέας Περάμου κ.κ. Κουμπέτσος Γεώργιος και Ρήγας Αντώνης.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο Υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμάτης Πουλής ανέλυσε τους πέντε βασικούς άξονες προτεραιτοτήτων του για την Δυτική Αττική για την Ασφάλεια, την Υγεία, την Ανάπτυξη, την Παιδεία και το Περιβάλλον, ενώ ευχαρίστησε θερμά τον πρώην Δήμαρχο Μεγάρων και Νέας Περάμου κ. Ιωάννη Μαρινάκη και τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Μεγάρων και Νέας Περάμου κ. Σωτήρη Πιλίλη για τα θερμά τους λόγια.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button