Συγχαρητήρια Γρηγόρη Σταμούλη στην απερχόμενη και τη νέα Διοίκηση της Ν.Ε.Μ

Την περασμένη εβδομάδα εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο στη Ν.Ε.Μ. ύστερα από την παραίτηση για προσωπικούς λόγους του Θανάση Ζάλη από την Προεδρία του Συλλόγου ύστερα από μακρά επιτυχημένη πορεία επί 25 ολόκληρα χρόνια.

Έτσι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Πρόεδρος: Σπυρίδων Κορώσης
Αντιπρόεδρος: Δανάη Κουρμπέτη-Βασιλείου
Αντιπρόεδρος: Θεόδωρος Μήτσος
Γ. Γραμματέας: Παναγιώτης Χρήστου Μουστάκας
Γενικός Αρχηγός: Ιωάννης Κουτσουβάνος
Ταμίας & Υπεύθυνος Εμπορικού Τμήματος: Αναστάσιος Παπουτσόγλου
Έφορος Αντρικής: Ιωάννης Δομπρογιάννης
Υπεύθυνος Εκδηλώσεων & Πολιτιστικών: Θωμάς Μπούρης
Μέλος: Σπυρίδων Κουντεμάνης
Μέλος: Γεώργιος Μέξιας

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Χρήστος Μουστάκας
Αλέξανδρος Παπασπύρος
Νικόλαος Χαλόφτης

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:
«Ο Θανάσης Ζάλης μαζί με τον ιδρυτή της Ν.Ε.Μ. Αλκιβιάδη Μπεναρδή, ήταν όλα αυτά χρόνια η ψυχή του Συλλόγου σε μία πορεία γεμάτη νίκες και θριάμβους και αδιαμφισβήτητα συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας Μπάσκετ της ΝΕΜ στην μεγάλη κατηγορία δημιουργώντας θύελλα ενθουσιασμού στους πολυπληθείς φιλάθλους της ομάδας.

Η εντυπωσιακή πορεία της ομάδας με την εμπνευσμένη Διοίκηση του Θανάση Ζάλη και την ενθουσιώδη καθοδήγηση των αθλητών από τον μοναδικό Γιώργο Μάνταλο στη θέση του Προπονητή πέτυχε το ακατόρθωτο κι έφεραν το τοπικό Μπάσκετ στα σαλόνια της Εθνικής Κατηγορίας.
Έχω και παλαιότερα εκφραστεί με ιδιαίτερα επαινετικά λόγια και κολακευτικά σχόλια για τη θριαμβευτική πορεία της ΝΕΜ και αισθάνομαι ως Δήμαρχος Μεγαρέων για ακόμη μία φορά την ανάγκη και την υποχρέωση να συγχαρώ όλους παίκτες, Προπονητή και Διοίκηση και να ευχηθώ τα καλύτερα στον νέο Πρόεδρο, καλό φίλο και συνεργάτη Σπύρο Κορώση και όλα τα μέλη της νέας Διοίκησης να έχουν δύναμη και κουράγιο στο δημιουργικό τους έργο.
Είμαι βέβαιος ότι η επιτυχημένη πορεία του Συλλόγου θα συνεχιστεί και ο Δήμος Μεγαρέων θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε αυτή την προσπάθεια.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button