Μήνυμα Κλεάνθη Βαρελά για τη νέα σχολική χρονιά

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί με Όραμα», Κλεάνθης Βαρελάς, έστειλε το δικό του μήνυμα στους μαθητές με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2019 – 2020. Ο κ. Βαρελάς βρέθηκε στον αγιασμό του 5ου Δημοτικού Σχολείου που πλέον φιλοξενεί παιδιά από το 4ο Δημ. Σχολείο. Στη σύντομη ομιλία του ανέφερε: «Θέλω να δεσμευτώ ότι θα παρακολουθώ το ζήτημα του 4ου Δημοτικού από κοντά, θα πιέσω τη διοίκηση ώστε να δώσει άμεσα λύση με ασφάλεια έτσι ώστε να επανέλθουν οι κανονικοί ρυθμοί για τα παιδιά και για τους γονείς».

Διαβάστε το μήνυμα:

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς στις 11 Σεπτεμβρίου θέλω να ευχηθώ στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, καλή δύναμη με πνευματική και σωματική υγεία.

Το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού καλεί τα παιδιά, το ελπιδοφόρο μέλλον του τόπου μας, να γεμίσουν τις αίθουσες και τις αυλές των σχολείων. Ταυτόχρονα είναι μία πρόκληση να κατακτήσουν νέα γνώση, μόρφωση και την προοπτική μιας καλύτερης ζωής. Όλοι όσοι περιβάλλουμε τους μαθητές οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό τους και να τους διασφαλίσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για μία ποιοτική και ίσων όρων εκπαίδευση.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button