Πολύ καλές εμφανίσεις για τους αθλητές του ΑΟ Μεγάρων στο διασυλλογικό Παίδων-Κορασίδων

Οι πολύ καλές εμφανίσεις των αθλητών του ΑΟ Μεγάρων του έδωσαν την πέμπτη θέση με 111 βαθμούς  στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων στον όμιλο Πειραιά-Δυτικής Αττικής και Αθήνας, (τον πιο μεγάλο και δύσκολο όμιλο της Ελλάδας με συμμετοχή 39 συλλόγων) που έγιναν το Σάββατο 9/4/2016 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

 

 • Ο Ιερόθεος Δρίτσας έκανε την καλύτερη επίδοση των αγώνων αφού έτρεξε τα 400 εμπόδια σε 53"92 επίδοση που είναι η καλύτερη εφέτος στους παίδες στην Ευρώπη αλλά και η 12η 
 • Η Μαρία Μανέτα πήρε χρυσό μετάλλιο στα 100 εμπόδια κορασίδων με 15"40 και αργυρό στο τριπλούν με 11.44μ δείχνοντας ότι θα πρωταγωνιστήσει στα πανελλήνια πρωταθλήματα και στα δύο αγωνίσματα.
 • Η Μιλένα Ποστίκα γεννημένη το 2002 (Παγκορασίδα Α') πήρε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επι κοντώ με επίδοση 3,45μ επίδοση που είναι νέο ατομικό ρεκόρ και η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα στην κατηγορία της.
 • Ο Ανδρέας Πανταζής  πήρε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα σε μήκος με 6,38μ, ήταν όμως άτυχος αφού είχε άκυρες προσπάθειες γύρω στα 7μ. Στα 100μ που έλαβε μέρος με 11"80 πήρε την 5η θέση. Εδώ να σημειώσουμε ότι δεν έλαβε μέρος στο βασικό του αγώνισμα, το τριπλούν για λόγους προφύλαξης ενόψει των πανελληνίων μαθητικών αγώνων.
 • Ο Γρηγόρης Νικόλας με νέο ατομικό ρεκόρ 52"56 στα 400μ πήρε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο πιάνοντας το υψηλό όριο για την συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων. Στα 200μ πήρε την 5η θέση τερματίζοντας σε 24"33.
 • Η Κατερίνα Φασουλή στο άλμα σε μήκος κορασίδων πήρε την 4η θέση με 4,92μ επίδοση που αποτελεί όριο για την συμμετοχή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παγκορασίδων,
 • Η Παρασκευή Χατζή με 4,89μ στο άλμα σε μήκος πήρε την 5η θέση ανάμεσα σε 35 αθλήτριες που συμμετείχαν στο αγώνισμα αυτό.
 • Η ομάδα σκυταλλοδρομίας 4Χ100 Κορασίδων του συλλόγου αποτελούμενη από τις: Αικατερίνη Φασουλή – Χρυσούλα Καψή – Παρασκευή Χατζή – Σακελλαρίου Αγγελική, πήρε την 6η θέση με χρόνο 52"91. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι όλες οι αθλήτριες της ομάδας είναι πρώτη χρονιά παγκορασίδες.
 • Η Κωνσταντίνα Μιχαήλη πήρε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην δισκοβολία με επίδοση 27.84μ και στην σφαιροβολία την 12 θέση με 9,01μ.
 • Στα 100μ παίδων ο Σπύρος Μπαζίγος και με επίδοση 12"56 έκανε ατομικό ρεκόρ και έδωσε έναν πολύτιμο βαθμό στον σύλλογο.
 • Η Αγγελική Σακελλαρίου στην  πρώτη της κούρσα στα 100μ έκανε επίδοση 14"04 δίνοντας έναν βαθμό στον σύλλογο  αν και είναι πρώτη χρονιά παγκορασίδα Α΄.

 

Το Δ.Σ και οι προπονητές του συλλόγου Κώστας Ηλίας, Πένυ Γρίβα και Αγνή Δερβένη έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις και την προσπάθεια όλων των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου ελπίζοντας σε ακόμα καλύτερη συνέχεια στα διασυλλογικά αλλά και στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button