Περιοδεία Ευ. Λιάκου στα Άνω Λιόσια ενόψει ευρωεκλογών

Δελτίο τύπου από το Γραφείο του βουλευτή Δυτικής Αττικής, Ευάγγελου Λιάκου, επικεφαλής του κλιμακίου που περιοδεύει στους Δήμους Φυλής και Μάνδρας-Ειδυλλίας, αναφέρει:

«Επιτυχής η περιοδεία κλιμακίων της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Αττική.

Ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου η Νέα Δημοκρατία πραγματοποιεί περιοδείες σε όλη τη Δυτική Αττική. Ο κύριος Λιάκος έχει χριστεί επικεφαλής για τους Δήμους Φυλής και Μάνδρας-Ειδυλλίας και ξεκίνησε με τον Δήμο Φυλής την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024.

Με επιτυχία και θετική αποδοχή πραγματοποιήθηκε η 1η περιοδεία στα Άνω Λιόσια με την επίσκεψη του κλιμακίου σε τοπικούς φορείς και τη συνάντηση με πολίτες.

Η περιοδεία ξεκίνησε από το ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων, όπου ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη και το προσωπικό. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συζητήθηκαν τα ζητήματα, που απασχολούν τους ηλικιωμένους της περιοχής και τονίστηκε η σημασία της ενίσχυσης των υπηρεσιών υποστήριξής τους. Ακολούθησε η επίσκεψη του βουλευτή στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο και άλλα στελέχη της δημοτικής αρχής.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής επισκέφθηκε τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου. Εκεί, ενημερώθηκε για τα τρέχοντα έργα υποδομής και ανάπτυξης. Επόμενη στάση, η Κοινωνική Υπηρεσία, όπου οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στα ισχύοντα κοινωνικά προγράμματα και το πώς αυτά στηρίζουν τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στη Δημοτική Αστυνομία, όπου ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το έργο και τις προκλήσεις, που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί της περιοχής ενώ συζητήθηκαν τρόποι, με τους οποίους μπορούν να εξελιχθούν τα θέματα της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Άνω Λιοσίων. Κατά τη συνάντηση με τους αξιωματικούς και το προσωπικό, ο βουλευτής ενημερώθηκε για τα βήματα βελτίωσης που έχουν γίνει αλλά και για την ανάγκη περαιτέρω ενεργειών.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιοδείας, ο κύριος Λιάκος συναντήθηκε με πολίτες, μαθητές και εργαζομένους, ακούγοντας τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους. Το θετικό κλίμα, που επικράτησε, αποδεικνύει ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει η μόνη έμπιστη δύναμη και η πρακτική σύμμαχος του πολίτη.

Ο κύριος Λιάκος δεσμεύτηκε να συνεχίσει τις προσπάθειες για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής και την προώθηση πολιτικών που θα συμβάλλουν στην ευημερία και την ανάπτυξη των Άνω Λιοσίων επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα των Ευρωεκλογών και τη σημαντικότητα της συμμετοχής όλων».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button