Σ. Πουλής για Πολάκη, Ναυπηγεία Ελευσίνας και οικονομία επί διακυβέρνησης της ΝΔ

Δελτίο τύπου του υποψήφιου βουλευτή Δυτικής Αττικής της ΝΔ, Σταμάτη Πουλή, περιέχει δηλώσεις και θέσεις από συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει σε μέσα μαζικής ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες με την έναρξη – και επισήμως – της προεκλογικής περιόδου, σχετικές με τον Παύλο Πολάκη, την επιτυχή επαναλειτουργία των Ναυπηγείων Ελευσίνας και τις νέες θέσεις εργασίας, καθώς και την οικονομία της χώρας μας επί διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα για τον Παύλο Πολάκη ο οποίος δεν ήθελε τον Σταμάτη Πουλή στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, ο Σταμάτης Πουλής δήλωσε ότι είναι πολιτικά παράλογο και άκομψο ο Παύλος Πολάκης να θεωρεί ότι μπορεί να “διαμορφώνει” τις αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Για την ακρίβεια, η Νέα Δημοκρατία κάνει το αντίθετο από αυτό που θέλει ο Παύλος Πολάκης και που νομίζει ότι το επιβάλλει με την πολιτική ατζέντα που κατά καιρούς υιοθετεί.

Ο Σταμάτης Πουλής τόνισε ότι από το 2018 – μία χρονιά “βρώμικη” όπου ο Πολάκης έστηνε υποθέσεις εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και στελεχών της προκειμένου να την εμποδίσει να γίνει Κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να γίνει Πρωθυπουργός – έδωσε έναν μεγάλο αγώνα με αξιοπρέπεια και δύναμη ψυχής εναντίον του Πολακισμού. Έναν αγώνα από τον οποίο και βγήκε νικητής και δικαιωμένος ώστε να μπορεί να ζητά από τους συμπολίτες του σήμερα την ευκαιρία να τους εκπροσωπήσει στην Δυτική Αττική. Επί λέξει ανέφερε ότι ήταν ένας αγώνας αξιών και Δημοκρατίας γιατί κανένας πολιτικός όπως ο Πολάκης δεν έχει το δικαίωμα να σέρνει την πολιτική ζωή του τόπου με ψέμματα και σκευωρίες.

Για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας ο Σταμάτης Πουλής ανέφερε ότι η νέα διοίκησή και ο Πάνος Ξενοκώστας, σε μία κίνηση συμβολισμού για τις ημέρες του Πάσχα, κατέβαλαν στους εργαζομένους τους ένας μέρος των δεδουλευμένων που δικαιούνται πριν ακόμα την έκδοση της οριστικής δικαστικής απόφασης που θα αφορά στην εξυγίανση των Ναυπηγείων. Αυτό αποδεικνύει ότι είναι η νέα Διοίκηση αλλά και η Κυβέρνηση είναι σίγουροι ότι τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας λειτουργούν και θα λειτουργούν με τις καλύτερες συνθήκες και προϋποθέσεις, προς όφελος της ανάπτυξης, της κοινωνικής και οικονομικής ευημερίας.

Παράλληλα ο Σταμάτης Πουλής προσκάλεσε όλους στην μεγάλη εκδήλωση παρουσίασης του κυβερνητικού έργου 2019-2023 του Υπουργείου Ανάπτυξης που θα γίνει στις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων Ελευσίνας – χώρο με έντονο συμβολικό χαρακτήρα ως προς την εμβληματικότητα της συγκεκριμένης επένδυσης. Μία εκδήλωση στην οποία οι πολίτες θα μπορέσουν να δουν συνολικά το τεράστιο έργο της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και του αρμόδιου Υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη στον τομέα της ανάπτυξης και των επενδύσεων.

Επίσης, ανέφερε ότι με σωστή και συστηματική δουλειά μπορεί να αναγεννηθεί η Ναυπηγική Βιομηχανία στην χώρα μας και να δημιουργηθούν ξανά νέες δουλειές. Έξι μήνες μετά την έκδοση της δικαστικής απόφασης σχετικά με το σχέδιο εξυγίανσης των Ναυπηγείων Ελευσίνας, θα ξεκινήσουν σταδικά οι προσλήψεις όπου θα φτάσουν έως τις 1400 και θα αφορούν σε εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό καθώς και σε διοικητικό προσωπικό, προσωπικό με γνώσεις στην έρευνα και την τεχνολογία.

Αναφορικά με το πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ για την Οικονομία, ο Σταμάτης Πουλής τόνισε ότι είναι πραγματικά αξιοπερίεργο να μιλά η Αξιωματική Αντιπολίτευση για την Οικονομία καθώς επί ημερών διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έκλεισαν οι τράπεζας, η ανεργία αυξήθηκε κατακόρυφα, νομοθετήθηκαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και έγινε άρση της προστασίας της α΄κατοικίας.

Επιπροσθέτως τόνισε ότι ο κόσμος βλέπει και συγκρίνει. Από το 2019 έως και σήμερα υπάρχει ανάπτυξη, σταθερή μείωση της ανεργίας, αύξηση των επενδύσεων, αύξηση αθροιστικά του βασικού μισθού κατά 20% με παράλληλη αύξηση των επιδομάτων που σχετίζονται με τον βασικό μισθό όπως επίσης και η αύξηση κατά 8% των αναπηρικών επιδομάτων ως τελευταία και συμβολική κίνηση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ταυτόχρονα αυξήθηκαν και οι συντάξεις.

Συνεπώς ο κόσμος αντιλαμβάνεται το γεγονός ότι η οικονομία της χώρας μας επί διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είχε ανοδική πορεία.

Σχετικά με το ζήτημα του νερού ανέφερε ότι το νερό δεν ιδιωτικοποιείται. Αντιθέτως αποτελεί έναν πολύτιμο πόρο που θα πρέπει να προστατεύουμε προς όφελος των πολιτών και να διαχειριζόμαστε με προσοχή.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button