Περιφέρεια Αττικής: «Επίσημη παράδοση στην κυκλοφορία της γέφυρας στο “Μαϊστράλι” Μεγάρων»

Λ. Κοσμόπουλος: «Η Περιφέρεια Αττικής προχωράει με έργα για τους πολίτες της Δυτικής Αττικής»

Δελτίο τύπου ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε και παραδίδεται και επίσημα στην κυκλοφορία η ανακατασκευή της γέφυρας που καταλήγει στα ρέματα Παράπηγα – Μαυρατζά («Μαϊστράλι») Μεγάρων, ένα μεγάλο έργο της Περιφέρειας Αττικής, που εντάσσεται στο μεγάλο έργο άρσης επικινδυνοτήτων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, με πρωτοβουλίες του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και του αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλου.

Η επίσημη παράδοση της γέφυρας στην κυκλοφορία, στους πολίτες και στους επισκέπτες της Δυτικής Αττικής, πραγματοποιείται την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, στις 02:00 μ.μ. από τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλο.

Σχετικά ο Λευτέρης Κοσμόπουλος αναφέρει: «Η Περιφέρεια Αττικής προχωράει με έργα και με πρωτοβουλίες του Γιώργου Πατούλη. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραδίδονται, στους συμπολίτες μας και τους επισκέπτες της περιοχής μας, πολύ σημαντικά έργα για την ασφάλεια και την εικόνα της περιοχής μας. Το μεγάλο έργο που δίνεται στην κυκλοφορία λύνει σοβαρά προβλήματα και αντιμετωπίζει χρόνιες επικίνδυνες καταστάσεις. Κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας για έργο με ουσία στην Δυτική Αττική».

φωτογραφία αρχείου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button