ΠΕ Δ. Αττικής: Παρουσία Κλ. Βαρελά στην επιμνημόσυνη δέηση Αντιπτεράρχου Ν. Νέζη – Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Κλ. Βαρελά από τον Α.Σ.Ο.Δ.

Η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής με δελτία τύπου ενημερώνει για την παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Κλεάνθη Βαρελά στην εκδήλωση αφιερωμένη στον Αντιπτέραρχο Νικόλαο Νέζη του Δημητρίου, καθώς και στην απονομή τιμητικής πλακέτας στον κ. Κλ. Βαρελά από την Ένωση Συλλόγων Χειροσφαίρισης Δυτικής Αττικής.

Τιμώντας τη μνήμη του Αντιπτεράρχου Νικόλαου Νέζη του Δημητρίου, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Κλεάνθης Βαρελάς ανέφερε:

«Την Κυριακή 11/02/2024, στην πλατεία Ζερβονικόλα του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο τιμής στον Αντιπτέραρχο Νικόλαο Νέζη του Δημητρίου, ο οποίος έπεσε στις 17 Ιανουαρίου 2000 ως συγκυβερνήτης του αεροσκάφους F4 της 339 Μοίρας Παντός Καιρού της Ελληνικής Αεροπορίας, καθώς εκπλήρωνε το καθήκον του στις κορυφές του Όρους Ξηροβούνι Βοιωτίας.

Με βαθιά συγκίνηση παραβρέθηκα στη σεμνή αυτή τελετή που πραγματοποιήθηκε όμως με κάθε επισημότητα όπως αρμόζει στους ήρωες του τόπου μας.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!».

Σχετικά με την τιμητική πλακέτα που του απένειμε η Ένωση Συλλόγων Χειροσφαίρισης Δυτικής Αττικής, ο κ. Κλ. Βαρελάς δήλωσε:

«Το Σάββατο 10/02/2024 είχα την χαρά, ύστερα από πρόσκληση του Αθλητικού Συλλόγου “ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΔΙΑΣ” (Α.Σ.Ο.Δ.) Ασπροπύργου, να παραβρεθώ την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Συλλόγου και Βράβευσης του Τμήματος Χειροσφαίρισης.

Στην πολύ όμορφη αυτή συνάντηση, ο πρόεδρος του Συλλόγου Α.Σ.Ο.Δ. Ματθαίου Νικόλαος και ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Χειροσφαίρισης Δυτικής Αττικής Σταυρακάκης Δημήτρης, με τίμησαν απονέμοντάς μου τιμητική πλακέτα για την στήριξη αλλά και τη γενικότερη προσφορά μου στο άθλημα.

Ως άνθρωπος του αθλητισμού που υπηρετώ από μικρό παιδί και ως Αιρετός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στις δράσεις του Συλλόγου και της Ένωσης και δεσμεύομαι να σταθώ δίπλα σε κάθε προσπάθεια των αθλητών και των παραγόντων ώστε να έχουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button