«Πάσχα με το Χαμόγελο του Παιδιού»

   «Ένα παιδί σου ζωγραφίζει τη μέρα με χαρούμενα χρώματα. Ένα παιδί σε κουβεντιάζει και νομίζεις πως κάτι διαφορετικό συμβαίνει στον κόσμο. Σου τραγουδά και θαρρείς πως είσαι ακόμα παιδί. Σου φέρνει μια σακούλα γέλιο και σου την αδειάζει απλόχερα μπροστά σου….»

Ένα παζάρι για να συνεχίσουν να χαμογελάνε πρόσωπα γεμάτα αθωότητα.  Ένα παζάρι που διοργανώθηκε στην πόλη μας με σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε όσους θέλουν να στηρίξουν και έμπρακτα το «Χαμόγελο του παιδιού», ενός συλλόγου που αγωνίζεται καθημερινά να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη.

Το παζάρι διοργανώθηκε το τετραήμερο, 9 και 10 Απριλίου στην καφετέρια Leroi και 11 και 12 Απριλίου στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου με χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες για μικρούς και μεγάλους, πασχαλινά στολίδια, είδη του οργανισμού, όπως σχολικά, λευκά είδη και είδη ένδυσης. Η «Αιχμή» που βρέθηκε στα γραφεία του εργατικού κέντρου και είδε από κοντά την προσπάθεια, συνομίλησε με την γραμματέα του εργατικού κέντρου η οποία ευχαρίστησε τόσο τον τοπικό Τύπο όσο και την πόλη των Μεγάρων που στήριξαν το «Χαμόγελο του παιδιού», τονίζοντας ότι «το εργατικό κέντρο έχει ένα πρόσωπο, αυτό του αγώνα για αυτό και βρισκόμαστε δίπλα σε τέτοιες ενέργειες» και εξέφρασε τις ελπίδες όπως και εμείς ως εφημερίδα ότι πολλοί ακόμα στο μέλλον θα αγκαλιάσουν το σύλλογο αυτό.

 

[Πηγή:Αιχμή, από Βιβή Δαλάκα 11-12/04/11 ]

Παρόμοια άρθρα

Back to top button