Το Πάρτι της Βουλιαγμένης Κινέττας

Την καθιερωμένη καλοκαιρινή μουσική βραδιά με  πανσέληνο διοργάνωσε ο σύλλογος της Βουλιαγμένης Κινέττας, το Σάββατο 5 Αυγούστου στην παραλία του, με ελεύθερη προσέλευση.

Καλεσμένοι οι κάτοικοι και φίλοι της Κινέττας οι οποίοι συμμετείχαν και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τα τραγούδια της καταπληκτικής ορχήστρας της Εύας Μοσχολιού.

Ο σύλλογος είχε εξασφαλίσει τραπέζια και 500 καθίσματα τα οποία δεν ήταν αρκετά να εξυπηρετήσουν τους εκατοντάδες καλεσμένους που παρευρέθησαν. Νυχτερινό μπάνιο, φαγητό, γλέντι  και χορός κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου στην μαγευτική παραλία της Βουλιαγμένης σε μια πολύ επιτυχημένη βραδιά που ενθουσίασε τους παριστάμενους.

Ο πρόεδρος της Βουλιαγμένης κ. Ευάγγελος Δαλάκας ευχαρίστησε τον κόσμο που συμμετείχε, την κ. Μοσχολιού και την ορχήστρα της και κυρίως τα Μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου  κκ. Καλκαντζάκου Νικολέττα, Ματθιουδάκη Γιώργο, Δόλασικ Νίκο, Αργύρη Γιάννη, Αλαφούζου Αγγελική και  Αβραμίδου Ζωή τα  οποία με την ακάματη εθελοντική τους προσφορά συνέβαλαν τα μέγιστα για την πραγματοποίηση  της εκδήλωσης και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη αυγουστιάτικη πανσέληνο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button