Παρουσίαση 2ου επικού μυθιστορήματος για τον Βασίλη Κρουστάλη

Την Κυριακή 17 Ιουνίου στο καφέ-μπαρ Provokateur παρουσιάστηκε το δεύτερο μυθιστόρημα της σειράς φαντασίας «Ιστορίες του Καγάντο», με τίτλο  «Στις φλόγες του πολέμου» του συγγραφέα Βασίλη Κρουστάλη από τις εκδόσεις «Λυκόφως».

Φάνηκε έντονα το ενδιαφέρον του κόσμου προς την λογοτεχνία με την αίθουσα του καταστήματος γεμάτη από αναγνώστες που περίμεναν το δεύτερο μυθιστόρημα της σειράς για να «ταξιδέψουν» ακόμα πιο μακριά από τον καθορισμένο προορισμό των διακοπών τους.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο εκδότης Αβέρκιος Λουδάρος και ο συγγραφέας Γιώργος Γιώτσας.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που μεταφέρει τον αναγνώστη σ’ έναν κόσμο φαντασίας με έντονο το στοιχείο της μαγείας.

Περίληψη βιβλίου

Ο Καγάντο φλέγεται. Στον κόσμο που ζούσε για αιώνες σε ειρήνη, τώρα μαίνεται ένας άγριος πόλεμος. Οι ορδές των Κακών Φυλών πολιορκούν και κατακτούν τη μία πόλη μετά την άλλη, αλλά ο δαιμονισμένος στρατηλάτης Ικζού δεν βρίσκεται στα πεδία των μαχών. Εξαφανίστηκε αιφνιδίως μέσα στη νύχτα με τον Ντρίγκι Χλούτκα, τον έμπιστο σύμβουλό του.

Η ομάδα του Άλαντορ Σίλντιμορ έχει πλέον διασπαστεί. Τίποτα δεν είναι πια το ίδιο. Ο μάγος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Γκρίζα Αδελφότητα που θέλει να του αποσπάσει το Άλτιμιδ, το απόκρυφο βιβλίο μαγείας. Ο Λόκο Χάμερ και ο Ρίκο Χιέντες αποφάσισαν να ζήσουν μια ήρεμη ζωή. Θα τα καταφέρουν; Ο Άξελ Ράντεθ συνεχίζει την πορεία του ως πληρωμένος δολοφόνος σε μία ισχυρή συμμορία. Μόνο η Σελάνα Ίλιριν αποφάσισε να ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο. Πήρε το σκληρό μονοπάτι της προσωπικής της εκδίκησης, με σύμμαχο τον Ρόνταλ Κίγκαρ, τον αινιγματικό ιερέα του Μέρθας.

Στοιχεία Έκδοσης

ΤΙΤΛΟΣ: Στις φλογές του πολέμου
ΣΕΙΡΑ: Ιστορίες του Καγάντο
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Βασίλης Κρουστάλης
ISBN: 978-618-5095-75-8
ΣΕΛΙΔΕΣ: 576
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14*21
ΤΙΜΗ: 18,9 ευρώ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Βασίλης Κρουστάλης ζει και εργάζεται στα Μέγαρα Αττικής. Το 2015 «άνοιξε» η σειρά μυθιστορημάτων επικής φαντασίας «Ιστορίες του Καγάντο», με το πρώτο βιβλίο «Ο όρκος του μάγου» (εκδ. Λυκόφως). Το 2017 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής στον διαγωνισμό διηγήματος των εκδόσεων Λυκόφως με θέμα «επιστροφή στο πατρικό σπίτι». Διήγημά του έχει δημοσιευτεί στη συλλογή του διαγωνισμού, με τίτλο «Το υπόγειο».

 

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button