Συγχαρητήρια του Δημάρχου Μεγαρέων στους συντελεστές της παράστασης “Ο Αρχοντοχωριάτης”

Στον απόηχο των εκπληκτικών θεατρικών παραστάσεων, που ανέβασε τον Μάϊο στη σκηνή του “Στρατουδάκειου Πολιτιστικού Κέντρου”, η ομάδα του Δημοτικού Θεάτρου Μεγάρων με το έργο “Ο Αρχοντοχωριάτης” του Μολιέρου, ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Είχα κι εγώ όπως και χιλιάδες θεατές την ευκαιρία να παρακολουθήσω την παράσταση της κλασικής σπαρταριστής κωμωδίας του Μολιέρου “Ο Αρχοντοχωριάτης” και ομολογουμένως εντυπωσιάστηκα και χειροκρότησα θερμά, όλους τους συντελεστές της παράστασης.

Εκπληκτικές ερμηνείες από τους ηθοποιούς οι οποίοι ξεπέρασαν τους εαυτούς τους, φανταστική σκηνοθεσία, απίθανα σκηνικά, υπέροχες χορογραφίες, εξαιρετικά ηχητικά και φωτισμός.
Προφανώς το χειροκρότημα είναι λίγο γι’ αυτούς, αν λάβει κανείς υπόψη του, ότι όλα αυτά τα παιδιά εργάζονται χωρίς καμία αμοιβή με μόνο κίνητρο την αγάπη τους για το θέατρο και την ανιδιοτελή προσφορά τους στα πολιτιστικά των Μεγάρων.

Έτσι λοιπόν μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω, παρ’ ότι το έκανα και στην πρεμιέρα, τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Ευγενία Σάλτα για την διασκευή και την ευφάνταστη σκηνοθεσία της, τον Αλέξανδρο Δέλτα ως Βοηθό σκηνοθέτη, ηθοποιό και χορευτή, στους ηθοποιούς όλους μαζί, αλλά κι έναν – έναν και μία – μία ξεχωριστά
ΠΑαναγιώτη Σταμπόλα – Μαρία Καραντώνη – Δημήτρη Κιπινή – Φατούρου Βίκυ– Μήλεση Αθηνά– Πανταζή Θεοδώρα – Δαλάκα Λένα – Κορόγιαννη Κατερίνα και Λεωνίδα Σταμπόλα.

Επίσης επιθυμώ να συγχαρώ την Μαρισία Σπίνουγια τις εκπληκτικές χορογραφίες και όλους τους χορευτές Βασίλη Παπασίδερη – Φαίη Ρήγα – Παναγιώτη Μωραΐτη – Χριστίνα Κοντοκώστα- και Νίκο Κολλιαλή, την Δέσποινα Τσουρουφλή και Κωνσταντίνα Αυγουστή για τα εντυπωσιακά κοστούμια, τον Άγγελο Χιώτη για την ηχοληψία και τον Σπύρο Κρεμύδα για τα ηχητικά και τον φωτισμό.

Τέλος από καρδιάς θέλω να εκφράσω την ευαρέσκειά μου και να επαινέσω δημόσια τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΜΕ κ. Σπύρο Κορώση και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την πλήρη και ουσιαστική υποστήριξη της θεατρικής ομάδας και την Αντιπρόεδρο κ. Κατερίνα Καστάνη – Πούλου, που ήταν και είναι πολύ κοντά σε όλες τις προσπάθειες των μελών του θιάσου.

Εύχομαι σε όλους να έχουν υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν το καλλιτεχνικό δημιουργικό τους έργο.»

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button