Παρέμβαση του Δήμου Μεγαρέων προς την ΔΕΗ, για την ηλεκτροδότηση στην ΒΙ.ΠΕ. Μεγάρων

Παρέμβαση προς την ΔΕΗ για την βελτίωση της ηλεκτροδότησης στην ΒΙ.ΠΕ. Μεγάρων πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Μεγαρέων, στα πλαίσια του προγράμματος βελτίωσης των αναπτυξιακών υποδομών και στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας.

 

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 19 Ιουνίου έγινε σύσκεψη με σκοπό την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων ηλεκτροδότησης που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στην ΒΙ.ΠΕ. Μεγάρων, όπως οι συχνές διακοπές και η πτώση της τάσης, οι οποίες όχι μόνον καθυστερούν την παραγωγική διαδικασία, αλλά προκαλούν βλάβες στον μηχανολογικό εξοπλισμό των επιχειρήσεων.

 

Στην σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Διευθυντής της ΔΕΗ Ελευσίνας κ. Γεώργιος Τσάκαλος, ο Αντιδήμαρχος εντεταλμένος για θέματα Ανάπτυξης κ. Γιάννης Δήμας, ο Ειδικός Σύμβουλος Ανάπτυξης και Επικοινωνιακής Εξωστρέφειας κ. Γιάννης Καραμολέγκος, ο Γραμματεύς του Συνδέσμου των Επιχειρήσεων της ΒΙ.ΠΕ. Μεγάρων κ. Δημήτρης Κασιμάτης και το Μέλος του Συνδέσμου κ. Γεώργιος Γοργογιάννης.

 

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης, ο κ. Τσάκαλος δεσμεύθηκε εκ μέρους της ΔΕΗ για την άμεση έναρξη δημιουργίας μιας νέας, ενισχυμένης γραμμής ηλεκτροδότησης προς την ΒΙ.ΠΕ. Μεγάρων, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2015.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button